hemhemhem :(

chaa chaa!
idag har vi varit och badat i sannarps badet! fick gå in bara, för magnus har köpt typ allt som har med restrurang och allt sånt ocg göra. det är ju ny arena och nåt sånt. melwin gillade och bada i alla fall! sen nu har vi ätit sen ska vi nog hem tyvärr! :( sen imorgon börjar skolan, jippie! eller inte. fast ändå lite kul är det ju! :D
ha det bra, skriver kanske ikväll! :)










fick bli några tråkiga bilder på mig..


thaimat?

hejsan!
igår på kvällen åt vi thaimat (stavning)? det va ganska gott, något jag kan tipsa om!
kollade på någon kul film med, men vet inte vad den hette. bra va den i alla fall!





mamma therse åt sushi

dålig uppdatering

hejsan!
imorse blev man väckt av en lite melwin som kom i sin gåstol och började gosa, så gulligt va det! sen skulle jag somna om igen, gissa vem som kommer då igen, melwin såklart och börjar gosar och drar mig i håret. sen vid matbordet så kan inte melwin sluta skratta heller. nu har jag varit nere på hemköp och skulle handla lite jag och elin. sen nu ska jag göra iordning mig och sen ska vi åka och bada i sannarpsbadet med melwin.
här är lite biler från igår!





köpte denna jeansvästen och sjalen
på gina tricot
jeansväst:250kr
sjal: 100kr






hahaha, elin jag. hon prövade nån pälsmössa.


shopping!


elin syster! :)


halmstad till syster!

hej!
idag åkte jag mamma elin till halmsta till therese! vi kom fram och fikade och så, busade med melwin också såklart! sen så gick ner på stan. köpte en jeansväst och en sjal och en vinterjacka och en väska! bilder kommer senare ikväll!
puss hej! skriver senare! :)


therese och melwin!

skolan

hejhej!
vaknade och fixade mig och sånt. sen åkte jag till skolan. rikigt rolig dag idag asså! en höll jag på och skratta ihjäl åt en sak som jag inte kan skriva här, på engelskan/svenskan. hennes mamma ska fan inte skylla på oss när vi är den klassen som tar mest hänsyn till det! fy vilken mamma säger jag bara! hade lust och bara smälla till henne! hon anklagar oss för saker vi inte änns gjort. och hennes dotter ljuger som bara den, ljuger om saker vi sagt när det är hon själv som har sagt massa saker till oss! hahahaha, asså skrattar sönder åt det! och hon kan ju lugna ner sig innan hon kommer in i klassrummet och skriker så man blir döv eller nåt.
och så fick vi te idag på engelskan, fy vad äckligt det är!
vi hade badgympa med, kulkul! sen hemkunskap, jag sandra bakade raberpaj! mums på det! :)
nu ska jag gå och packa tills imorgon, då det bär av till halmstad! :D till syster! kommer bli kul tror jag! :D
puss ha det bra!




erskänn det ser gott ut?!


amanda! beccas glasögon


jag. beccas glasögon prövade vi! :D


yehhh!


jag sandra amanda :)




sandra jag jonte amanda :) coola vi är!








dagens outfit!

fredag!



tröja hm: 200kr?
jeansleggings vila: 200kr
bälte hm: 80kr (syrrans)

bredaryd

hejhej! :)
va i skolan, kul dag! sen så kom sandra och hämtade mig på moppen hemma hos mig, så åkte vi till bredaryd. vad gjorde vi? jo, våra klänningar hade kommit från nelly, är ganska nöjd, men ändå inte. den såg inte likadan ut som på bilden. men i alla fall, sen så kom becca, så gjorde vi våfflor! eller becca gjorde dom. jag sandra satt vid datan. heheh
ha det bra puss! ;*


sandra!


gotttiiii!




skolbloggning

hejhej! sitter i skolan och har spanska, suger verkligen!!! vi har ju inte världens bästa lärare heller, jenny flink! (flinkan)
aja, pusss!

dagens outfit!


dagens outfit:
tröja/klänning hm: 200 kr?
skärp hm: 80kr (syrrans)
strumpbyxor hm: 60 kr
oplattat hår på bilden med! ignonera det.

skola + plugga!

hejsaaan! :)
idag har jag varit i skolan, as softa dag verkligen! :D massa långa raster, sen så åkte vi hem till amanda och gjorde nåt, kul va det i alla fall! jag amanda jonte cyklade, så åkte johan robin sandra moppe! fy vad sugen man blir på moppe!!!! blir ju avundsjuk som aset! menmen, snart så, då kommer jag med på en! eller i oktober då. sen så fick jag åka moppe påväg hem bakom johan! johan kör ju snabbt med! sen slutade vi väl fem över två med, håltimma, men jag fick ju sitta i skolan och vänta på bussen! kul! :( men jonte va kvar i alla fall! :D
skolan va verkligen kul idag! :)

*
robin jonte


ruuuubbiiin! :D


amanda!


sandra


smålänningen!

hejsan! :D
idag vaknade man, va astrött, vet inte varför, sen så kunde jag ju inte somna igår heller, vet inte rikigt heller varför, men så tittade jag, och då såg det ut som en skugga av en man eller nåt! va tvungen och tända och kolla! lite läskigt sådär!
sen bar det av till skolan. skolan va ganska kul idag! hade en och en halv timmes rast, gick till ässet och köpte lite godis, fy va kul det va! jag johan sandra jonte amanda! sen efter skolan va jag med sandra, så fick hon sitt moppekort idag! :D grattis! fy vad avundsjuk jag är! vill också köra! men hon körde lite på mig! sen kom becca och johan, så tog sandra och jphan mopparna, medan vi då cyklade till ica och mötte ida. sen träffade vi robin med, så hängde han på också ner til smålänningen! där va även emma lovisa elin och så fikade vi, mums på det! sen kom jc med! :D sen så åkte vi hem, så va jag becca elin sandra ida johan och så skulle jag sandra elin beställa klänning från nelly. men med mit otur så fanns inte den jag ville ha ikvar!! och det gjorde den igår! snacka om arg jag blev!!! menmen, sånt är livet!
nu sitter jag vid datan, ska snart sova tror jag, är fett trött!
sen så längar man till helgen, HALMSTAD till syster! shoppa blir det! men inte så mycket, för har ju köpt en ny klänning för 500 kr! men lite i alla fall!
puss ha det bra! :)


jonte jag


amanda jag

sandra jag

sandra jag

johan jag

johan jonte sandra amanda


vår nya engelska svenska lärare, bästa läraren verkligen!! :D
 
på smålänningen

lovisa becca!


lovisa becca! hahahhaha


robin! :D:D:D bigbrother&lilsis!


johan!


robin!

tack för dagen! :)


gårdagen!

hejsan! t
tänkte lägga in lite bilder sen gårdagen. dagen börajde med att jag åkte till sandra så fixade vi oss, sen åkte vi till värnamo på värnamo dagarna, och så skulle vi träffa issa amela och emma. så gick vi med dom, gick lite i affärer och kollade på dansuppvisningar, duktiga va dom! :) köpte lite underkläder och en ny mascara. så sjukt kul va det på tåget, emma kunde inte sluta skratta, knappt jag heller!
sen åkte vi hem, så var jag och sandra hemma en stund, sen åkte jag sandra karl till johanna och elin. sen så kom alla dom andra då. hade jätte kul som jag redan sagt 100 gånger!
sen när alla åkte hem, så hade vi så himla kul!!!!! som jag inte haft på länge efter allt skit som hänt. inte skrattat så mycket på länge asså!
men lejs in your face säger jag bara! (louise, elin johanna, elin).
tyvärr kan jag inte lägga in dom bilderna från mig elin sandra johanna!
men här är dom andra i alla fall!


jag sandra på hm!


emma sandra


mötte bell och några, hahaha! bell med son helium, kul låter det verkligen!


några som dansade! duktiga va dom! :)


shit, cool dans asså! :)

omg! två jätte söta småungar! han den i svart dansade ascoolt!
han kommer ju bli proffs eller nåt!


jag sandra!


amela tror hon är cool som vanligt! eller hon leker inte, hon är! ;)


issa emma!


issa! fy vad jag diggar ditt skratt! :D


hahhahaah, emma då!


KVÄLLEN!

karl sandra johanna, tillbaka till småungar! :D


så kul bild!


karl sandra johanna








HAHAH! jag amanda! när bilden blir suddig blir kroppen helt sne!

resten av bilderna från efter kvällen kan jag inte lägga in, tyvärr! :)


miss the old times...

godmorgon!

hejsan!
vill tacka för en helt sjukt rolig kväll igår asså!!!
vi vaknade vid åtta idag eller nåt?! helt konstigt! men jag va astrött! så sov lite till medan sandra elin johanna satt och pratade om allt kul igår som hände! orkar inte skriva allt här för det är så mycket!! så kollade dom på alla kort som vi tog igår, och endel borde man ju verkligen inte lägga in här kanske! hahaha
men fest va det i alla fall! verkligen en bäst kväll på länge efter allt som hänt! tackar för det!
men nu ska vi gå och göra något, jag lägger in endel bilder senare ikväll! om jag orkar! men sen ska jag nog hem och plugga lite tyvärr, dumma skola som har börjat, och redan gett oss läxor! andra dagen fick vi det! jobbigt värre!
men ha det bra, puss hej leverpastej! :D

yehh!

chaa chaa!
nu sitter jag här med linn amela carro amanda ida sandra johanna elin issa karl, tror inte jag glömde nån.
party party! :D
nyss va det jag johanna karl elin sandra,, jag tog johannas data och tog lite bilder! :D jag och sandra är biffiga!
nu är det fest på g! jag amanda shakar assss!!! hög musik i tallvägen 3!  tror jag det är i alla fall! :D shit va kul det är! dansar som bara den! bäst musik alltid! sen ska jag sandra sova här hos johanna med elin också! party allllll night long! :)  jag issa härmade krillebooi! hon låter nästa exakt som han! fy va kul!!!
JAG ELIN SANDRA JOHANNA SKA HA FEST HELA NATTEN!<3<3<33<3<3<3<3
gick ifrån datan lite utan att lägga in inlägget, vet inte riktigt vem som skrev att vi skulle ha fest hela natten, mne det va ju sant i alla fall, för det hade vi! :D

AMELA ÄR BÄST:d:d:d::d:d:d:d:d:d:d:d / amela!!

fast louise är lite bättre ändå! :D


karl sandra jag

karl sandra jag


sandra elin johanna jag, vi vet att vi e coola!


vi är bäst! :D


sandra jag




miss the old times, when it was you and me

skolan+smålänningen!

hejsan! vaknade tidigt, kunde inte somna om, mycket och tänka på nu just nu. allt va perfekt, vad hände?
varit i skolan idag, hemkunskapen va kul! jag sandra amanda gjorde pizza bullar, som blev degiga, bara för amanda ville ta ut dom och ha dom såna, men dom va lika goda ändå! det va ju trots allt vi som hade gjort dom! sen va det ute bad gympa! roligare än det brukar, man skulle livrädda en låtsas människa som va längst ner på botten! va lite läskigt, men gjorde det sen ändå, för när man simmar så mycket neråt, så brukar man få jätteont i öronen, men fick faktiskt inte det. vår lärare berättade att det va en som hade sprängt trumhinnan när hon gjorde det! stackars henne asså!
sen på kvällen va jag en stund i bredaryd tills elin skulle hem från ridningen, vid sju eller nåt, va på smålänningen i alla fall, med karl jc emma sandra, det regnade tyvärr, tråkigt väder asså! vill ha sol!
men va det verkligen, ni lyser upp i det mörkaste! sen kom johan jonte esen med, men dom stannade inte länge, vet inte vad som hände, menmen :) synd att du inte kunde komma robin med!
ha det bra!
får göra dagen av det bästa, även om det är svårt att vara glad när man inte är det.


bara för kök 2 är bäst! :D


sandra amanda! :)

amanda!


jag (L) mjölk
hehehhe


jonte jag johan biffar oss i vid projektorn! :D tuff bild asså! :)


johan jag


amanda jag!


vår nya grej asså!
kolla inte mig, har inget smink, men aja, vem bryr sig?


jonte louise power! :)


jonte är tuff!


sandra upp och ner! :D


är det inte thaa gangsters! :)

emma söt! hahaha, kul bild! :D


hahhhha, shit va jag skrattar åt denna bilden!
jag och karl tkr oxå att boatian mopeder ser jättesmå ut! fy vad vi skrattade åt det!


karl, leker cool ;) hehhe








det är svårt att förklara när orden inte räcker till kan inte ge dej allt du önskar men du vet att jag vill.





kvällen!

skulle till anneberg, men åkte till bredaryd där jag träffade lite folk, tack! :)


suddig bild, jag sandra elin försökte cykla ifrån robin på moppen,
men det gick inte så bra!


greken i våra (L)


philip kalle P!


elin philip


robin! lilsis&bigbrother föralltid! :)









första ögonkastet det var redan kärlek då du har gett mig ett nytt liv, nånting att tro på, nåt att hoppas nåt att tro på, men nu finns det inte längre ikvar.

skolfoto! :(

hejhejhej!
idag va det andra dagen, och det va skolfoto!!!! :( fy säger jag bara! skulle få stå från det ena hållet med huvudet först, för hatar min ena sida! men sen så fick jag inte det ändå! menmen, kommer inte bli bra, jag som för en gångs skulle ville bli bra! men vad ska man göra. sen skulle vi ta enskilda, hoppas dom blev bättre! men vad man skulle luta huvudet!? haha!
men sen va det ganska ku ldag ändå, våran klass, vi gänget i klassen, ohhh, tack för att ni finns! lyser upp min vardag nu när den är som mörkast!
ha det bra!
pusss! ;*


sandra amanda! damn, va söta dom är asså!


hahha

sandra jag! igga mig på bilden!

du är min dröm om natten

anneberg på kvällen med lovisa robin ida elin sandra johan esen karl :) sen blev det bredaryd. tack för det.


robin cooling! :)

ab!

elin lovisa ida

jag



livet sviker, tiden som har varit va den bästa i mitt liv, det va du&jag hoppas det blir vi igen.
fattar inte vad som hände, du va stjärnan som föll ner på jorden, jag är kanske inte allt du önskar,
men du vet att jag vill va.

första skoldagen!

heeeej!
idag va det första skoldagen, kul va det! träffa alla som man inte träffat på länge, dom första dagarna kommer nog bli kul! men sen börjar allvaret ju! tyvärr! gick mest igenom saker, och sen så fick våran klass speala minigolf, jag sandra amanda spelade, sandra kom etta, jag tvåa, och amanda sist! synd amanda! ;)


hemma hos mig, innan det bar av till skolan!


jonte johan leker coola!

jag amanda


hahha, posning på toan såklart! hahaha


sandra emma jag, suddig bild jag vet :S


hahha, sandra emma jag amanda, suddig jag vet ;S


lovisa emma, alltid lika söta! :)

bilden säger allt! nåt halsband han lånade av någon!


amanda alltid lika söt!

sandra sötis! :)


sandra amanda, minigolf proffsen!




amanda

sandra power!

hejhej! förlåt att jag inte skrivit på länge men har inte mått så bra, eller når inte så bra fortfarande. menmen.
jag sandra sov över dagen till skolan började! kul som tusan va det! power verkligen! gjorde hårinpackning, målade naglarna, ansiktsmask, m.m! :D måste ju fixa allt innan skolan börjar ju! :) det är viktigt!
här är lite bilder! :)









hahah, bilden säger allt hur kul vi hade!



smycken!

sitter och kollar lite på hm, hittade lite fina smycken. innan gillade jag inte guld så jättemycket, men nu ÄLSKAR jag det! passar till mycket kläder! och bra att piffa till kläderna med det! :)




1.49.50kr                6.39.50kr
2.19.59kr                7.39.50kr
3.49.50kr                8.59.50kr
4.59.50kr                9.39.50kr
5.59.50kr               10.59.50kr







            
            

städning!

heeej!
idag kommer jag nog mest vara hemma tror jag, sista dagen innan skolan börjar!
jag längtar lite, men ändå inte! fy, nian!!!?? kommer aldrig klara det, men jag ska i alla fall börja plugga gärnet! bra louise!
nu har jag varit duktig och städat med! hjälpt mamma ite för en gångs skull, brukar jag inte göra, får nog börja med det!
såhär blev det, stolt som jag är!


köket

köket

hallen

hallen

toan

toan

toan


köpa! vilken?

hejsan!
satt och kollade på gina tricot lite, hittade denna fina koftan för 200kr, men vet inte vilken färg jag ska ha!? vit är den jag kanske mest gillar. men vet inte riktigt, vad tycker ni?
vilken? 1,2,3,4


             1                               2                               3                               4



hittade även denna fina för
149 kr :)


asfin klänning!
250kr

bara helt vanlig klänning, ingen fest klänning direkt,
vardagsklänning 300kr



msn lan!

heeeeej bloggen! hahhah
fattar inte hur det kan vara så kul, jag becca sitter och lanar msn! skrattar så jag håller på att dö! webbning och pratning samtidigt! hur kan det vara så roligt egentligen? här är några bilder jag prt sc! :D






såg inte becca så väl, men ändå!






smålänningen!

hejsan! :D
idag vaknade jag vi halv tolv eller nåt. gjorde mig iordning, sen åkte jag till bredaryd, till sandra, sen kom becca efter ett tag! vilka roliga kort vi tog, vet inte om jag vågar lägga ut dom, men eftersom dom är så roliga, så varför inte? big fot power! så åkte vi till smålänningen! :D så sjukt kul har vi alltid, när vi cyklade dit asså, skrattade sönder! sen så fikade vi med, fast jag orkade inte äta upp allt. och va mycket roliga folk man ser asså! :D sen cyklade vi hem vid fem ungefär, så skulle sandra hem, så åkte jag becca till becca, och så va vi där, vi åkte till ica och köpte massa godis, mums på det! och en tidning, för att det va två nagellack så målade jag naglarna oh så lockade vi håret. vi gjorde inte så mycket egentligen, skrattade som vanligt?
tack för en bäst dag! :)

becca! så himla kul va det! hahhahaha

jag, förlåt at jag kladdade över, men såg verkligen helt mongo ut!
men bilden är fortfarande lika kul asså!


sandra!

jag becca!

jag becca hehehhe

sandra jag becca! hehehe

becca jag sandra

becca gillar smålänningen gubben!
han såg så stel ut att han behövde en puss!










becca och louise = kuuul!

nu sitter jag på msn och dampar sönder med becca! sitter och skrattar högt verkligen! jag och becca sitter och rimmar, nolife egentligen, men kul som tusan! :D  "om du inga såna har blir du härlig underbar, men jag uppskattar dig ändå även om du har såna på" det bästa idag!! men nu hinner jag inte skriva mer!
fick bli några rikiga flum bilder på oss två asså! :D













äkta kärlek!

chaaa chaaa! :)
idag kom magnus med melwin in på mitt rum och väckte mig, den lilla busungen! :D sen skulle alla ut och gå, tråkigt värre, men hade ändå inget bättre för mig, se blev det att vi plockade svamp, sååå kul verkligen! men jag hittade mest i alla fall! dukigt av mig! aja, sen så skulle jag och wille till bredaryd egentligen, men så fick jag inte det! fy va arg jag va! men sen så va jag och wille, jag gick hem till han, mysigt va det! :) hahahahah, så himla kul va det! hände en liten kul grej, hahhha! menmen :)
men sen cyklade vi hem till mig, vi skulle cykla en runda, men vi orkade inte riktigt, så va vi hos mig en stund, gjorde inte så mycket. nu sitter jag och kollar på 6an på lovligt byte eller vad den heter, ganska bra faktiskt! :)
aja, puss hej! ;*
tog inga bilder idag heller, dåligt jag vet!


fick bli en bild från halmstad med becca sandra, som man saknar sönder!
bästa tiden nånsin! vill tillbaka!!

bredarydsmarknad the night'

halllåååå jaaaa! som jag becca sandra säger!
ikväll va jag med johan esen jonte först, mums på det! sen så kom beccabuuuus! :D så gick jag becca hem till henne och skulle fixa lite grejor, sen skulle vi träffa dom igen, men det blev visst inte så, men så skulle jag becca cykla till elin lovisa emma! så tog vi några extra varv i rondellen, undra hur många egentligen? sen flummade vi sönder, med våra cyklar och allt. sen va vi hos lovisa med dom andra, sen åkte jag becca och hämtade mina saker, sen åkte vi till becca, sen efeter en stund kom mamma och hämtade mig! nu sitter jag här och ska sova nu tror jag, men skriver imon!
puss hej ha det bra! :D


heheheh


vi vet att vi är coola!

jadu, undra vad jag gör här! hehehe

bredaryds marknad!

hej allihopa! :)
nu sitter jag hos johan och är med jonte johan esen, snart så kommer sandra med, hon har ju varit och tagit moppekörkort! hon klarade det! grattis till sandra! innan idag så va det bredarydsmarknad! woho! jag vaknade hos sandra, hon väckte mig vid åtta, kommer inte ihåg så mycket, men hon skulle på moppenkursen, så fortsatte jag sova hos henne ändå, kändes lite kul, menmen! så vaknade jag vid nio bara för sandra ringde och frågade efter johans nummer, för dom hittade inte vart moppekursen va! sen kunde jag knappt somna om, jag va så himla trött efter igår, vi gick hem vid halv två eller nåt. sen gjorde jag mig iordning, så gick jag till becca, som skulle ha nån dans uppvisning med några småungar, men dom dök inte upp! lite lågt! sen gick vi och kollade till karl hur han mådde! men sen gick vi på marknaden, så kom massa andra, jonte johan jc robin amela amanda linn carro issa ida, förlåt om jag glömde nån, sen gick vi lite med johanna elin lovisa. man träffar ju alltid lite annat folk med på denna dagen! :) tack alla för dagen!
puss hej! skriver ikväll med tror jag! ;*
GRATTIS TILL CARRO SOM FYLLDE ÅR IDAG MED! :D
hoppas du får en bra dag! :)


lovisa elin posar! sen nån tant?


träffade carro cissi milan bell amanda fille med :)



ida och agnes lillasyster!



jc med MIN dricka, men jag är ju så snäll att jag gav han den sen! :D


johan (tönten) louise (coolingen) igga mig på bilden! :S


amanda carro linn amela!


carro födelsedagsbarnet! sen amanda, eller kanin kanske?


igår kväll!

hejsan! :D 
kvällen blev ganska lyckad igår, vi hade askul!!!! tills det hände en sak, lite tjejfight, haha! men det har nog löst sig nu!
men jag becca sandra robin hade askuul! fyyyy, bästa på länge, beccas och robins cp dans, becca trillar och slår i armen, tyckte nästan lite synd om henne! träffade gunnarsson och pontus med lite snabbt. sen va det musik på ica, blev lite förvånad faktiskt! lixom lilla bredaryd. men det va väldigt mycket folk där, kul och prata med massa. elin emma lovisa johanna träffade vi och va med dom. johanna, hoppas du mår bättre idag johanna! fy va kul det va! sen så sov jag hos sandra! :D
tyvärr så glömde jag kameran! bra louise!
menmen, puss hej! :D

chaaa!

nu sitter jag, johan och jonte här! :D vi är ganska biffiga då! :D johan sitter och gör sitt skratt, som låter så himla kul!! skrattar sönder! vi har precis fikat, dom kom utanför mitt hus utan att jag visste det stod dom där som två noobs! menmen, dom är ändå coola! :D själv så är den stora biffen jag inte med på bilden, fick bli dom små biffarna! :D


 
johan jonte skriver här:
hej, louise är snäll fast ibland är hon tokig  =) hejdå! :D:D

hösten!

själv ser man inte fram emot hösten som kommer snart! jag vill ha sommar, det är verkligen bäst! bara gå ut genom dörren, solen är uppe, bara njuta! och nu så kommer hösten! tråkiga dystra hösten! hur kul är det då på skala 1-10?! sen har ju höst kläderna kommit ut nu med. väldigt mycket stickat! koftor. satt och kollade på hm, det va ganska fint! men sommarkläderna är ju bäst lätt. hittade en lång tröja/klänning på hm, som kanske det blir ett köp på. tyckte den va fin. med armband och leggings till. väskan va sådär, men ändå fin.



puss på det!

hejsan!
nu sitter jag här, jättetrött, vet verkligen inte varför. men måste hålla mig uppe, får ju inte missa paradise hotel!! det är bäst, tipsar om det! imorgon kommer min syster från halmstad hit med melwin! :D mums på det! :) sen på kvällen blir det nog party med några! :D får se hur vi gör, om det blir nåt, får ju hoppas! :)
pussss! ;*


härliga dagar!

hejsan! :D
igår sov jag över hos wille tills idag! :) jag edson, simon gunnarsson! :D riktigt kul, fastän att jag va själv tjej! :) dom kom och mötte mig, men gunnarsson satte sig ner en bit innan, bara för han va trött i benen, mesigt! ;)
vi va väl uppe till fem eller nåt. jag ville inte sova, för jag va verkligen inte trött. men tvingade mig själv! vi kollade på filmer, målade massa på simon, synd att jag inte hade med allt smink, så vi kunde måla mer på han när han sov, men aja!
idag gjorde vi inte så mycket, alla va helt trötta från igår. men vi körde kuddkrig och så. sen åkte alla hem, så va jag lite med wille, sen när jag kom hem somnade jag givetvis från klockan sex till klockan tio! men är fortfarande lika trött! bra louise!
tyvärr så glömde jag kameran, menmen, sånt är livet! ;)






schema till 9C!!

ja, såhär ser 9C nya schema ut för oss! ganska nöjd! fast ändå inte, orka att man har två so lektioner irad!! jobbigt, men sånt händer. och sen sen har vi ju ingen rast med spanskan som vi brukar ha, så man får träffa lite andra än bara klassen! menmen, våran klass är bäst ändå! jag robin johan jonte amanda sandra, det är ju vi som är bäst i vår klass, vi har alltid kul, skrattar verkigen jämt med er! och pratar ganska mycket på lektionerna, för mycket ibland, måste vi sluta med! spark i rumpan på oss asså! endel passar man ju inte ihop med i vår klass kan man ju säga, inte samma stil kanske direkt.
skriver kanske mer sen,
pusss hej! :)


william♥

hejhej!
idag kom wille till mig, riktigt mysigt va det! mums på det! :)
kollade på film, typ baksmällan! den va askul! kan jag ju tipsa om! :)
nu ska jag umgås lite med familjen för en gångs skull! har ju knappt varit hemma nåt nu när jag varit i halmstad.
ha det bra, skriver kanske ikväll! :) imorgon blir det nog till wille igen, ser fram emot det! :) lite annat folk kommer med tror jag! :)
pusss ha det bra! ;*


du är stjärnan som föll ner på jorden

hejsan! nu sitter jag här, har precis ätit frukost, ska in i duschen och göra mig iordning, sen kommer wille hit, mums på det! :) kom just tänka på att skolan börjar ju snart, om en vecka ungefär!! ska bli kul och träffa alla som man inte träffat på länge! men inte allt annat, fy! vill verkligen inte börja, vill ha sommarlov! sommaren 09 är den bästa sommaren i mitt liv hittills verkligen! tack till alla som gjort den perfekt! :D
skriver senare! puss hej! :)


fick bli en ful bild på mig.

todayyy!

hellllo! vaknade jämte sandra och becca idag, lama vi är, ingen orkade stiga upp. sen åt vi frukost och gick och la oss igen, sen åkte becca hem, sen kom karl till oss, så gick vi till robin och hämtade han, sen gick vi till emma, där vi va med emma, lovisa elin, emma. hahah, överkokta makaroner är ju INTE särskilt gott i alla fall! gick till ica, så kom ida, sen skulle alla hem, så va jag ida sandra, sen på kvällen va alla igen! eller jag becca sandra robin karl först, och så gjorde vi marshmellos (stavning)!!! sen kom dom andra. och nu sitter jag här hemma och bloggar!
men vi hörs imorgon, då ska jag va med willeälskling, som jag har träffat på jättelänge verkligen! saknat han jättemycket! han har varit i norrland och jag i halmstad ju.
aja, pussss! ;*




sandra jag :)

vi vet att vi e snygga!

yehhhh! sandra&jag är coola!

hiihih

mums på det!

pusssssiii

hos emma! emma och emma på bilden! :)

robin stek!

karl elin, suddig bild!










söndags!

hellllo! :)
idag vaknade jag och sandra, min sista dag i halmstad!!! :(
asså gud, detta har varit dom bästa veckorna någonsin! fy vad kul vi har haft! becca+sandra+louise=bäst! :D tack så himla mycket! kommer aldrig glömma det här, vi har haft det bäst! klarat oss själva, nya minnen har skapats verkligen, hur kul som helst, ni betyder verkligen! helt underbart! :)
aja, sen gick jag sandra till gunnarsson, så cyklade vi in till stan, gick til donken, åt glass! sen gick vi till min syster therese, och hämtade en tröja till mig. sen cyklade vi hem, sen åkte jag sandra från halmstad, och så kom jag hem, sen åkte jag till bredaryd till becca, så va jag becca sandra robin karl emma elin lovisa johan amanda carro, linn hos becca, har inte träffat alla på länge ju! förlåt om jag glömde nån, svårt och komma ihåg alla! va i beccas garage, ascoolt är det verkligen där! sen sov jag över med sandra becca! kul va det! :)
pussssss! / Louise the king! :D


gunnarsson och sandra ville inte vara med! tråkiga asså!


cooooolt!

suddiga bilder!

folk

folk!




lördags!

hejjj! :D
idag åkte jag sandra becca till hallandsväderö! :D
det va verkligen hur fint som helst! åkte båt dit, va näta på att missa den först, men hann med den ändå! :)
kändes som om jag va utomlands, i cypern igen verkligen, jag och sandra hoppade från en klippa, inte högt, men ändå. sen så badade vi en stund, jättefint vatten verkligen! allt va verklgen bäst! älskar er mina babes! har aldrig sett så mycket nyckelpigor i hela mitt liv, jobbiga va dom med! sen på kvällen va jag sandra med gunnarsson, felix, crille, anton, richard. skulle till stan, men dom hoppade ju inte på bussen, så jag och sandra fick hoppa av igen! gjorde lite olika,
trevligt va det i alla fall! :)
pussss! ;*

sandra jag! ignonera mig på bilden!


massa båtar! bilder från rebecca, mitt batteri på kameran tog slut!


sååå himla fint va det!

sandra jag

sandra jag, mitt huve ser stooort ut?!!!

dålig uppdatering???? fredags

hej allihopa! :D
har haft fullt upp så har inte hunnit skriva, men ska skriva lite om vad jag har gjort nu i alla fall!
i fredags va jag i halmstad fortfarande ju, då va jag becca sandra på tylösand ungefär hela dagen! stekte i solen! sen efter det så  va det efter beach! jättekul! det va några som sjöng, duktiga va dom i alla fall! :)  sen efter det tog vi bussen till stan, så skulle vi ta bussen till hagön då, men vi missar den bussen, duktigt va? så vi gick hem, felix och gunnarsson mötte oss. sen va vi med dom, badade i havet. sen gick jag och sandra hem och duschade, och sen gick vi till felix och gunnarsson. sen sov jag hos sandra, mums på det!
ha det bra! pusssss hej! :)


fint? :O

myckkkeee folk

fint!

vi vet att vi är coooooola!

biffffffar vi vet!





after beach! sandra

duktiga va dom!


hehehe, påväh hem! jobbigt och gå!


båtar

sandra jag!

stranden

diskning!

hejsan allihopa! :D
idag vaknade vi vid sju eller nåt, så kommer sandra och tjatar att hon vill att man ska gå upp, för att hon va pigg! till slut fick hon upp oss! jobbigt som fan! aja, vi åt frukoast, och sen gick jag sandra till stranden, dom andra ville inte följa med, och becca skulle till stan. (trodde vi) men istället "lekte" hon kock i husvagnen och lagade mat, och så skickade hon ett sms när vi låg på stranden, "maten är klar här uppe i husvagen." lite mamma därja. ;) råkade somna på stranden i tio minuter med, det va hur härligt som helst och ligga där. så åt vi "mamma" beccas mat, mums på det! sen gick becca och vilade och jag och sandra ut och la oss i solen och stekte. Sen cyklade jag och sandra och lämnade hennes cykel i hennes stuga. så åkte hem och väckte becca, och sen gick vi och diskade! så sjukt jobbigt! typ ett ton disk!
skriver senare!
puss ;*





äckliiiiiiigt! jag sköljde disken, sandra torkade, becca diskade.

stranden

hejsan! :D
hann inte skriva igår, men vi va på stranden och tog lite kort, sen kom gunnarsson. sen kom massa andra, lite sådär kul i början,  men det gick väl bra till slut. Sen gick alla dom hem utom gunnarsson och felix, då blev det party! :D mums på det! va uppe till fem eller nåt.
skriver senare, puss! ;*


















bilder från eftermiddagen!

hejjjj! :D nu är jag framme i bästa halmstad hos sandra och becca, ingen aning om hur länge jag ska stanna! men blir nog ett tag. När jag åkte tåg visste jag inte att jag skulle ta samma tåg som gunnarsson och erica, satt med dom lite, sen gunnarsson och felix. mums på det! sen fick jag skjuts till hagön, tack för det! :D  vill ha sommarlov jämt! ingen skola!! menmen, här är lite bilder sen innan idag, på sandra mig becca, vi vet att vi är bäst! :D har varit med dom, och sen kom gunnarsson med. vi cyklade till MAXI!
skriver senare,
puss alla bloggläsare! ;*











halmstad igen!

hejsan alla bloggläsare! :)
puss på er som läser! va med wille innan idag, mysigt, men han kunde inte stanna så länge, för han skulle träna! menmen. har inte träffat han på länge, jag har ju varit i halmstad och han har varit i linköping, och nu ska jag ju till halmstad imån igen, till becca och sandra! kommer bli hur kul som helst! kyss på det! och han ska till norrland. vi kommer inte träffas på länge igen! kommer sakna han!
aja, nu ska jag gå och packa tills imån, ingen aning om vad för kläder eller nåt jag ska ta med! sen ska jag nog sova, är jättetrött!
men ha det bra, pusspuss! ;*


vilken header?

vilken header tycker ni att jag ska ha? :)
rösta på 1,2,3,4,5,6!!!
1.
2.
3.
4.
5.
6.

djursjukhuset

hejsan allihopa! :)
idag vaknade jag av att mamma väckte mig, för zita min hund skulle till djursjukhuset och kolla på sin knöl som hon har fått. det gick i alla fall bra. nu ska jag in i duschen, sen kommer wille till mig. mums på det! :) kriver senare.
fick bli en konstig bild på mig.


båstad!

heeeej! :)
sitter vid datan, har kollat på paradise hotel nyss, sjukt bra är det verkligen, som sagt, är beroende! fast har missat det lite nu när jag har varit i halmstad. hade bättre för mig än att sitta vid tv och glo. tänkte göra lite ansiktsmasker med elin, men hon har ju somnat! kom just tänka på rixfm båstad, bästa båstad. Det va verkligen hur kul som helst! saknar det verkligen! jag och amanda shakade loss. ;) här är lite bilder från det! :D




linn jag amanda

alla

jag



karl carro linn jc amanda


amanda sandra

linn jag amanda carro

amanda jag

amanda linn



neeeeeeeeeeeeej!!!

chaaa chaaa! :D
tack för en rolig kväll igår! :) jag becca felix sandra, va i beccashusvagn, askul verkligen! :) alla andra har ju åkt hem ju! dåligt!
kom till therese nyss, ska äta här, sen ska vi nog åka hem till tråkiga småland. Skulle kanske va med wille med, men blir nog inte så nu, han skulle va med philip istället tror jag.
fanfanfan, alla bilder på kameran är borta!!! jag blir as arg! dom har bara försvunnit! alla mina bilder från halmstad! från marinfestivalen och allt!!!! på emd! arg jag blir asså!
kanske skriver senare, pusss, ;* tråkigt inlägg jag har gjort på sistone, inga bilder eller nåt, och nu kan jag inte lägga in dom heller!! så tråkigt!
puss ha det bra bloggläsare! :)
hittade en bild på melwin på therese data!


backstage.

hej allihopa!
idag än så länge, så har jag ju sovit hos min syster therese. Vaknade imorse, gjorde mig iordning, sen gick vi ner till hamnen, där ostindiefaran hade kommit, (vet inte hur det stavas) menmen, kollade på den, sen gick vi och åt lunch på wallinas sommarkrog hos magnus och micke. Sen kom sandra och ida med, så jag jag dom och elin lite runt, det va ju nickelodeon dagen, massa uppträden, bilder kommer senare när jag kommer hem, har inte kamerasladden. Dåligt jag vet! Vi va på backstage, kontakter kontakter, nej men min syster kände en så vi fick komma in, emd, alice, svampbob och alla va där, som vi träffade hela tiden, så tog vi kort med dom med! :D Sen gick jag och sandra och åt på donken, eller hon gjorde, jag hade redan ätit som sagt, så tog en glass. Sen nu sitter vi hos therese jag elin sandra och busar med slilla Melwin! Sen ikväll ska jag och sandra nog till hagön till becca, och sova där kanske, får se.
ha det bra alla bloggläsare!
puss! ;*
bilder kommer!

Marinfestivalen

hejhej! :)
hann inte blogga igår, hade verkligen en rolig dag! Min sista dag hos becca med tyvärr! varit massa underbara dagar med henne. Vaknade och så, sen på eftermiddagen skulle jag åka buss in till therese och träffa sandra, ida och elin och så träffade jag dom på bussen påväg in till stan istället. Gick vi på stan, sen åkte vi hem och fixade oss inför kvällen. Sen  på stan så kom becca med, så gick vi kollade på några som sjöng, och sen kom felix också. Gick runt lite och så. Träffade massa olika folk, en undrade om vi ville följ med på fest. Men sen frågade han hur gamla vi va, så sa vi att vi va 94or, han bara, ofta ni är det, vi bara ja? han bara, ni ser ut som 92or och 91or!! Han va jättesnäll i alla fall! :) sen så sa han att jag såg ut som en playboy bara för att han tyckte jag va så snygg?! lixom det är ju inte sant änns hallå?!
sen åkte alla hem!
puss! ;*

mår sådär

heeej alla!
förlåt att jag inte bloggade igår, men det hände så mycket... vill helst inte prata om det.
men jag och becca ska kämpa tillsammans! wooohhhooo! det ordnar sig nog till slut ändå!
aja, nu sitter jag här, becca ligger i sängen, sen drar vi nog till stan, marinfestivalen är ju idag!
sen ska jag till min syrra och sova där tills imån. ut och äta på kvällen på wallins sommarkrog, magnus och micke har ju den. :)
har inga bilder, har kamera sladden hemma, lägger in när jag kommer hem! på alla underbara dagar jag har haft!
ha det bra! pussss! ;*
fick bli en bild på mig och becca från igår, från beccas kamera. ;*


RSS 2.0