saknar dej!

saknar dej melwin!!
tur att du och therese kommer på torsdag! :D:D längtar!








gina tricot

här är lite tips om saker på gina, som jag tycker är fint, och skulle inte sitta fel och ha det med! :)


bästa låt!


why can't you be proud for me?


I just want you to be proud for me.
to not hate me
someday i will make you proud
I can feel it

hos johanna

vaknade hos johanna, så gjorde vi plättor jag alle becca, tände ljus, åt asmycket så har asont! sen så gjorde vi inte så mycket, så skulle johanna gå så va vi kvar hos henne så kollade jag och becca på ett program om seamesiska? tvillingar, hahhah så fick vi för att vi med skulle göra det såg verkligen askul ut! damp har vi verkligen.
sen åkte jag hem, skulle vara hemma ikväll duktig jag är asså. jag hjälpte mamma att klä julbocken och sen nån mer sak.
imon är det första advent med, mys på det! längtar till julen, älskar stämningen verkligen.
ha det bra

kissss from louise





äkta stolt är jag haha :D

fredag

idag va det skola, askul som vanligt!! jag becca amela har krig i skolan med, matkrig hahah så kul har vi! mina och amandas planer med till krigen!
sen efter skolan åkte jag becca till stan och köpte julavslutningsklänning och armband. bild på det kommer.
sen gick jag becca till sofie där emma bella va sen åkte vi buss till forsheda och fixade oss sen va det party med flickorna, va bjuden till johanna. tack för kvällen! vårat dansrum i johannas källare! så äkta coolt! sen lärde jag mig juggedans? så bra är jag, verkligen! eller inte. sen åkte ju mariette ut i idol med ju, jag blev glad då! hon är bra, men dom andra är bättre!
tack för dagen och sen kvällen!

kissss from louise

moppekörning

moppekörning idag, körde korner och bromssträcka och skit, och skulle egentligen köra imorgon i trafiken, men har inte fått mitt tillstånd än, så kan inte det, så får köra nästa måndag istället. lite synd, men men! imorgon är det skola, orkar inte det verkligen, men måste ju dit!
aja, ha det bra!

kissss from louise





lördagkvällllllll

hejsan! I fredags åkte jag till sandra med elin, så va vi. sen så kom becca och sen lovisa med och sen emma emma. så gick vi och åt på pizzan, jag och becca har damp som vanligt när vi skulle gå dit! :D hahha! vi höll på som barnungar asså! men kul va det! vet inte vad vi gjorde på marken? eller vi snurrade och la oss på marken, så snurrade hela marken.
sen efter vi hade ätit följde vi becca hem, så vi andra gick till sandra, asså fy va kul det va! asså sandra och elin är hur kittliga som helst? vi hade alla damp! lovisa och jag misstolkar berättelser under täcket! och lovisa, du får börja träna, jag brottade ju ner dej på en kick! :D emma spelar in och pratar som en, vet inte vad hon gör? och emma är lika svag hon, elin med, sandra med, och sen becca, hon är såklart starkare än mig.
aja, kul kväll!

kissss from louise


jag och becca på marken :D

----

I don't wanna stay here, I just wanna move away.







ego louise idag, hahha.

tiniiii

martina är söt!


studiedag!

hej hopp!
idag är det studiedag och jag ska plugga?! fyy vad tråkigt det är, men ska nog äta glass sen för det blev jag sugen på nu, och sen ska nog elin göra pannkakor, woho! men aja, kul inlägg verkligen va? haha

kisssss from louise

figy :D

idag skulle vi till figygymnasium med skolan och kolla två linjer som man kunde tänka sig, jag har bestämt att jag ska gå samhäll i alla fall, shit va kul det låter! så det blir det bitches! men jag vet inte om jag ska gå i värnamo? vill gå i halmstad, men vet inte om jag får för mamma, ska försöka ta lite mer ansvar hemma, och det är verkligen min dröm att få komma bort, få prova på nåt nytt, ta ansvar, nya kompisar med. så jag hoppas mamma låter mig, för det skulle betyda mamma. tror inte hon läser detta, men hoppas hon vet att hon betyder, att jag är glad för allt hon gör för mig jämt, även om jag inte visar det så mycket, så gör det det. älskar dej mamma!

sen åkte jag på moppekurs vid sex till nio, johanna den saken vi "sa i bilen" den stämmer ju så mycket! hahahaha! vi har verkligen kul på moppekursen, jag elin johanna och robin! ****** han är kul han, skrattar vi med han eller åt han? hahahha, johanna elin robin fattar nog. jag är ledig då, vi tar då! hahah

ha det bra
kissss from louise





moppekursläxa,måndags!

måndags somnade jag framför tv, skulle plugga på moppesaken, sen kom johanna och skulle var med elin, så bakade vi kladdkaka, och kollade igenom hela skolkatalogen! så pluggade jag lite på moppesaken, skulle läsa ut en hel bok, usch!  aja
ha det bäst allihopa!

kissss from louise







miss you



I'm on my one, stronger than I've ever been before

do we belong together, or not?



am I to good for you?
am I to bad for you?
do we belong together?
that's the question I ask myself every day.


paradise hotel! :D

hallloja! premiär för paradise hotel ikväll! äntligen! jag och syrran ska kolla på det lätt! längtar verkligen!
ha det bra! för det ska jag framför tv

kisss from louise


om en timme gäller det :D


1 år med er<3

1 underbart år med mina flickor, mali <3 martina amela louise issa. det började med när vi ba på bio för första gången, därifrån och ett år framåt tills idag har ni blivit några av mina närmaste vänner, och jag hoppas att det kommer bli ännu mer år med er, även om det har varit lite konstigt ibland, så har det alltid fixat sig! och wow, ni är tre underbara tjejer som man alltid har kul med, verkligen ALLTID, vi delar både skratt och gråt tillsammans, jag kommer aldrig glömma när jag pratade med er jätte mycket på msn, men inte vågade prata i verkligeheten? haha, skrattar när jag tänker på det! haha! vi kallade det min lilla '"sjukdom" men den har blivit bättre och bättre med tiden och nu, om jag inte pratar med er i skolan så är det katastrof, för det måste jag! nu har min sjukdom släppt, jag kan säga allt till er, för jag vet att man kan lita på er verkligen! upp till 110% jag kommer aldrig glömma alla minnen med er, och jag hoppas att det blir fler med, och nu ska det bli en vana att jag följer med er och att vi börjar vara mer! ni fattar inte hur mycket ni betyder, även om ni inte tror det, så gör ni verkligen det, innan har jag känt att det varit ni tre bara, för ni har känt varandra längst, men nu börjar jag och känna att jag passar in! och det betyder verkligen, jag har fått lära känna de bästa vänner man kan få, ni är så himla underbara vänner man kan få, och ni kommer komma långt här i livet med era fantastiska personligheter, för det slår allting annat! nu när jag sitter och skriver det här rinner mina tårar ner för kinden, ni är speciella personer, jag kommer alltid bry mig om er! och jag finns om ni vill prata, för jag är inte den som säger allt till andra, jag kan verkligen hålla hemligheter, jag säger inte till någon!känns som om jag har känt er hur länge som helst! är så glad att jag känner er, ni kommer alltid finnas i mitt hjärta, när jag blir stor och vi kanske inte känner varandra, så kommer jag alltid minnas er, ni har en bit i mitt hjärta, jag bryr mig om er! ni ställer alltid upp om jag har mått dåligt, i alla lägen. är inte bra på att skriva sånt är, men iaf.
ÄLSKAR ER TJEJER!



mina babes! <3

basta!

chaachaa!
åkte till sandra innan, så bastade vi! :D satt och pratade ut och hade kul! så tog vi massa fula kort, ska nog inte lägga in dom, får sen kanske! men i alla fall, så åt vi pizza så hände det en kul grej asså, sandra du vet vad :D sen skulle vi till stallet assnabbt, så åkte vi dit på 12 min?! det är ju rekord! vi är snabba asså! så åkte jag hem, och nu sitter jag och skrattar högt! jag och becca håller på med nån kille och driver med han, men shit va kaxig han är?! vi va ju snälla först men sen började han kaxa. orkar inte förklara hur vi började prata med han, men han och en till förföljde oss en gång på ett badhus, och så hittade vi han, så skrev vi till han och så började allt! :D äkta kul är det! hahahhahahah! har du svanar i din gård? becca du är ju min bärrefärre? hahahha:D

kissss from louise

every night I dream about you

halllllo hallllllo! fredag kväll va bäst! jag följde med martina hem! :D sen kom issa och amela, vet inte vad vi gjorde? haha, hade kul i alla fall! sen kom johanna vid åtta ungefär, så kollade vi på idol och så, jag och martina fetade oss och åt upp alla chips typ. sen åt vi hamburgare och satt och prata, äkta mys va det!
tack för dagen! älskar er tjejer!
tog inge bilder, förlåt! fick bli en tråk bild på mig.

kissss from louise




torsdag!

i torsdags va jag i bredaryd! va hos sandra, sen kome becca. lovar, hade ont i mina käkar för vi skratta så mycket, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv asså! vi tog massa kort och asså, jag kunde inte skratta så jag skrek istället. fyfan va kul det va!!!! :D saknar halmstad, då vi tre va där! vi tillsammans är oslagbara!
detta är dom normala bilderna av allihopa!

kisss from louise








försöker kontrollera mina känslor.

skolan idag va njaa ganska kul, hade inga raster så det blev bara jobbigt. men sen dom två sista lektionerna hade vi lucia! det va kul i alla fall! vårat kommer bli bäst! bara för det är vi nior. men vet inte om jag vill bli lucia eller inte? ska man ställa upp eller inte? får se! det är ju många som vill bli!

sen när jag kom hem, somnade jag på soffan (som jag brukar göra lite då och då) sen har jag inte gjort så mycket mer!
aja ha det bra
byebye bitches!

kissss from louise

moppekurs här kommer jag+bäst dag i skolan!

hej bloggen!

skolan dag va BÄST! jag och amanda hade askul hela dagen! vi hade bara massa raster? typ sjöng dansade tog kort, gömde oss för andra, dansade i mörkret, hahaha, verkligen askul! tack för dagen! amanda har alla bilder och filmer, lägger upp något när jag får det.
sen efter skolan drog jag och elin till värnamo, gick lite på stan sen fikade vi och satt där länge och väntade tills klockan skulle bli kvart över sex, så kom johanna, så gick vi på moppekurs! woho! det höll på i tre timmar! fast det gick väldigt snabbt ändå tyckte jag? fick massa böcker, så nu får man börja plugga med! som alla vet så är det ju mycket svårare att ta moppekortet nu! går inte bara på en dag eller så, och ett aslätt prov. utan ett prov på kanske 100 frågor om inte mer?! och uppkörning och sånt. fast fick inget att äta där, lite dåligt tyckte jag! fick en rast på fem minuter, fast det gjorde inget, för han va så kul han som hade det! eller han förklarade på ett roligt sätt så att det va kul att lära sig. sen va det bara massa andra killar med. lillan eller robin heter han egentligen, jag johanna elin och han tyckte det va lite synd om en annan, så vi kunde inte hålla oss för skratt, men han märkte nog inget! (hoppas jag)
aja nu ska jag gå och sova, ha det bra
so provet idag gick överväntat bra asså! asöjd, eller det känns i alla fall bra, men får hoppas på det bästa!

kissss from louise


sis och jag

pinklady!

nån mer än jag som älskar denna mjukisdräkt?! så himla mysig!
endel säger att det är fjortis och ha rosa mjukisdräkt? men alla vet att jag inte är det
so shit the same! men egentligen, bara för att massa har det betyder ju inte det att man är fjortis själv, jag har inte 100 kg med smink, push up eller nåt, så tyck vad ni vill men I LOVE IT!

kissss from louise



lovelovelove



love is one of the hardest thing in this wourld

skolan här kommer jag!

klockan är kvart över sju, åker om en kvart till skolan! är astrött idag verkligen. kunde inte sova igår, låg och tänkte på massa. kommer somna när jag kommer hem i alla fall, och det är inte bra för har jag so prov som är väldigt svårt verkligen imorgon. men får hoppas att det går bra!





kisssss from louise


johan toan!



johan, vi saknar dej i klassen!!! kom hem nu :(
maaam!

carpe diem


lördag med lovisa!

idag vaknade jag hos sandra. så fixade jag mig, sen åkte jag med lovisa till värnamo! så va vi med muha, adi? minthan? kan inte stava, förlåt! det va kul i alla fall! fast så skulle dom nån annan stans helt plötsligt eller nåt, så hade vi misssat den bussen som precis hade gått, och så gick en buss efter 4 timmar eller nåt?! men jag lovisa hade kul ändå, vi gick runt lite överallt!
va på navet och så va det några där, så spelade vi buzz? hahaha! vi är bäst! :D va på meddo, hemköp och massa!
tack för dagen lovisa! askul!! har alltid kul med dej lovisa :D
lovisa har bilderna, får se om hon kan skicka.


på kvällen åkte jag och lovisa hem vid 9 eller nåt, så åkte vi till forsheda, till massa folk! tack för kvällen! askul verkligen! va hos amanda, och va ute med. så lurade amela och elin mig med, era ungar! :D och sen åkte rabih ut i idol för nån dag sen med :( jag och becca blev asarg! becca drog mig i håret så jag lyftes upp eller nåt? ont gjorde det i alla fall!

kissss from louise!



dålig uppdatering!

vet inte varför jag aldig uppdaterar, men ska börja om på nytt nu eller nåt. om jag orkar förstås!
i fredags va jag med sandra, så åt vi, sen va vi med emma, emma, bella, sofie, becca en stund, sen åkte bella sofie emma hem. så gick jag emma becca sandra till karl där bagge karl robin va, så satt dom och berättade massa läskig saker! så fick bagge följa oss hem sen för vi va så rädda! sen vet jag inte vad jag och sandra gjorde? kul hade vi i alla fall!

kisss from louise
dages outfit va:
skjorta ingen aning?
väst hm: 150kr
väska hm: 100kr
leggings ullared: 50kr
klocka: fått av therese







mysdag idag!?


mysdag idag! ovanligt för mig! gillar inte mys kläder, men idag
orkade jag verkligen inte fixa mig så mycket, annars tycker jag att det
är kul! :D

tema vecka!

tema vecka denna veckan! ganska kul faktiskt! första dagen va det tråkigt!! men sen idag va det kul! fast kunde dom inte komma på nåt bättre än krig som vi fick då. hur dålig fantasi har man?
sen igår fick jag present av martina och issa med! :D:D:D:D:D:D:D:D tack verkligen! :D fick stringtrosor, hahaha! och sen ansiktmasker och tre öronhängen! tack verkligen, älskar er!
sen idag fick jag present av amela! en sjal och öronhängen, tack så jättemycket amela! :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D älskar dej!
bilder nedanför! och sen på sandras och lovisas present med :):)
sen fick jag ju baby nappar av issa amela, så fucking kul! :D alla fattar inte nog varför dom gav mig dom. menmen!
orkar inte förklara!

kissss from louise



tack amela! :D <3


tack issa martina! :D


hahahahah! skrattar sönder! :D:D grrrrrrrrr asså! synd att ingen kille
får se dom på ;) hahha!


tack sandra! :D:D ta hål i örat!


solningspengar av lovisa! tack! :D:D:D


uppdatering = 0

hejsan!
asså förlåt för dålig uppdatering, ska skärpa mig verkligen! men har inte orkat verkligen!
torsdag: åkte till halmstad med elin, träffade becca johanna där, så gick alla, mys va det verkligen! tack så mycket! :D
fredag: va på gina tricot som hade öppnat ny affär, men köpte inget? duktigt av mig verkligen!
sen vet jag inte vad jag gjorde mer? busade med melwin, woho jag är moster asså! älskar dej melwin! sen va och åt hos micke på kvällen, va fint han har hemma hos sig! ser ut som en tidning eller nåt! mys va det!
lördag: lördag lördag lördag! idag va jag på mässa, magnus therese sambo släppte in oss, så åt vi, grattis till magnus som läser min blogg tror jag? haha
skriver väldigt kortfattat nu, men jätte kul va det och va i halmstad verkligen! som vanligt!
sen på kvällen så åkte jag hem, så fixade jag mig, så åkte jag på halloween party!!! va hos sandra, endel tjejer bara. så åt vi och myste, sen åkte vi till beccas garage!! rikigt kul! dansade och skrattade! tack för kvällen verkligen!
HALLOWEEN! :D bästa klädsel hade vi med såklart
BILDER KOMMER! när jag får tag i några.

kissss from louise!




nu drar vi!

jag och elin i halmstad!




RSS 2.0