feeeeeeeest! :D

chaaa chaaa! hej alla bloggläsare! nu sitter jag och becca och äter korv, mums på det! :D
innan vid halv åtta, så cyklade jag och becca med gunnarsson, affe, felix, alle, oliver, hugo och richard till stan. Marinfestivalen va ju där. Men det va inte så jättemycket. träffade anna, och pratade lite med. Vi cyklade hem sen, alle fick punka på sitt däck, stackars han! åkte till beccas husvagn. Partyyypartyyyy! :D
verkligen hur kul osm helst! bästa på länge! alle affe felix stannade typ till tre eller nåt. Låg typ och pratade och så.
dom andra åkte väl hem vid 1 eller nåt.
verkligen hur kul som helst! tack verkligen! :D


blondinbella eller brunettbella?

som dom flesta hört, så har ju blondinbella blivit brunettbella?
jag tycker hennes blonda hår va mycket finare! det är ju det som gör henne till blondinbella eller?
men även den bruna  färgen va också väldigt fint, hon vill ju satsa mer på den naturliga looken som sagt. Men det förstör ju nästan hennes image, blondinbella är ju blondinbella, inte brunettbella? :P








becca&louise är bäst!

choooooo choooooo! :D
idag än så länge har jag becca först gjort iordning oss, sen gick vi till husvagnen, så började det regna lite, men sen så började det spöregna, och sen hagla as mkycket verkligen, vi gjorde pannkakor och åt det, nu sitter båda och bloggar! :D
ikväll får vi se vad vi gör, drar nog till stan med felix affe gunnarsson och nån mer, på marinfestivalen som började idag här i halmstad. får se om dom hör av sig nån gång!
ha det bra alla bloggläsare!
pusssss ;*


Godmorgon!

heeeeej!
kom hem sent igår, orkade inte skriva nåt. i alla fall, jag och becca cyklade in till stan och åt på kebabhouse. mums på det! fattade knappt vad dom sa, men det gick till slut. satt där en stund och pratade, sen gick vi och satte oss på några solstolar och satt där en stund. sen cyklade vi hem och träffade gunnarsson affe felix jocke, och nån mer vad han nu hette. Va på japan, satt och pratade, sen cyklade vi ner till stranden och träffade några fulla, men jätte roliga personer. Va där och pratade och dansade med dom. sen gick vi därifrån och va ute en stund, kom hem kl 2 elr nåt. kommer inte riktigt ihåg. tack för kvällen! rikigt kul va det!
nu ligger jag och becca i sängen nyvakna, ska snart äta frukost.
puss alla bloggläsare! skriver senare.

jag becca nyvakna. ;)

Innan vi åkte till stan.


innan stan.

innan stan.

påväg! :D

kebaaaaab houuuuussse!

jag

becca cooling. ;)

halmstad! :D

halmstad med rebecca

shännnnna!
vaknade tidigt idag, sen åkte jag till becca, så gick vi till tåget, till halmstad. när vi kom fram åkte vi till bengt och carina och åt lite, mums på det! sen åkte vi till sandra, och åkte ner till stranden och skulle träffa felix gunnarsson richard. dom va assega! värre än tjejer! fick vänta ett tag, sen så gick det förbi tre som inte va från sverige, dom sa: fina ni är flickor. det va lite äckligt! men får ta det som en komplimang. Sen så kom killarna, så badade vi, Ganska varmt faktiskt.
Sen gick vi hem, och nu ska vi in till stan, och äta lite,
puss hörs senare! :)



Bredaryd here I come!

chaaaa chaaaa! :D
idag vaknade jag, fixade mig lite, satt vid datan typ. sen åkte jag till Bredaryd till emma med elin syster, där va även becca. Sen gick vi och kollade på killarnas träning. fast kollade inte särskilt mycket. Sen kom linn och martina! efterlängtade Martina som jag inte träffat på jättelänge verkligen! hon har ju varit i kroatien och bosnien i fyra hela veckor! blev jätteglad över att träffa henne! Satt och pratade och flummade mest. Sen kom glasbilen, så gick vi och köpte ett paket glass, mums på det! sen efter det drog vi till greken, vårt ställe verkligen, är ju värsta stammisar. Träffade några lite konstiga men ändå roliga, den ena ville vara med på kort som ni ser nedan, han frågade oss om vi ville hänga med på fest, men aldrig! vi kände ju inte dom! Sen va vi på skolgården ett tag, va ute hela dagen. Jag fick köra Emmas moppe! duktig jag är på att köra tycker jag. Martina skjutsade mig runtrunt hela skolgården.Jag robin jc emma linn becca elin´martina karl, tror jag inte glömde nån iaf. xd tack fär en trevlig kväll! nu sitter ligger jag i sängen, ska kolla på paradise hotel snart med ju! det är verkligen bäst, är helt beroende. Om det inte redan är slut! måste springa och kolla det! får ju verkligen inte missa det! Imån kanske jag ska till Halmstad igen med becca! Men det är inte säkert än. Men får hoppas! :) Kommer bli jättekul i så fall! :)
ha det bra alla bloggläsare!
pusspuss! ;*

becca

jc mannen

becca linn martina

emma elin nån? jag

Robin, jc saknat dej robin!

Amanda


jag elin

dagens outfit!


tänkte göra dagens outfit!

skor hm: 200kr
jeansleggings vila: 200kr (lånade av elin)
blus vila: ordpris 300kr (150kr)
armband hm: 60kr
öronhängen diamanter ur&penn: 50kr



williamälskling!

hej alla hetingar! ;D
vaknade vid halv tolv idag, fixade mig, sen på eftermiddagen gick jag till älsklingen wille. kollade på film och myste lite extra, har ju inte träffat wille på en hel vecka! saknat ihjäl mig verkligen!! bakade kladdkaka med. Mäster kockarna själva då! hans syster victoria med! :) Hade ju 4 månader i Tidags, men han kunde inte komma till Halmstad, det va ju lite synd! :( men aja. ska nog sova nu tror jag!
godnatt alla!
pusspuss! ;*



Halmstad

hallå alla snyggingar! ;)
vaknade, det va ju sista dagen i halmstad!! tyvärr! :(
har haft en underbar vecka här! Halmstad är verkligen det bästa om finns!
aja, städade och packade allting, sen åkte vi hem, könt och komme hem, men ändå inte!! :(
elin åkte med mamma och jag med pappa, elin hämtade sakerna som vi hade beställt frm hm!! :D
hade beställt en bikini, bh, skor


bikini hm: 250kr

skor hm: 200kr

Halmstad

cho cho!
dag två underbara Halmstad!
vaknade ganska sent, gjorde mig iordning, och fixade. sen cyklade jag till Sandra, så cyklade jag och hon in till stan, köpte tre koftor ett armband, ett par öronhängen, jeansleggings, väska, blus. Sen på kvällen blev det vara hemma.
rosa kofta jc: 200kr
blå kofta gina tricot: 150kr (50kr)
persikafärgad kofta gina tricot: 150kr (50kr)
öronhängen hm: 30kr
armband hm: 60kr
väska hm: 200kr
blus vila: 300kr (150kr)


Halmstad

hejhej!
Idag skulle jag sandra cykla till sannarpsbadet och möta becca där. Men vi har ju noll koll, men vi hittade till slut! Sannarpsbadet är verkligen jättekul! dom hade blåst upp en slags klättersak, som vi körde herren på täppan på med några andra, vi ägde såklart! :D kanske inte ska lägga ut dom bilderna som vi tog. men sen när jag och sandra skulle hem, så började det och spöregna, och vi kom inte ihåg vägen, duktigt va? ;) vi blev jättearga först, men så skrattade vi bara åt det. Men vi hittade hem till slut! :) Sen på kvällen va det dags för Halmstad tavet, jag och Sandra, våra familjer, Karin och Lasse, Therese och Melwin så klart, Vi kollade först lite ute, sen gick vi in till resturangen som therse kille Magnus äger. Rikigt trevligt va det! men jag vann tyvärr bara lite, hade otur. :( åt god mat och efterrätt, fick ju gratis såklart med. Melwin den lille busen, när jag skulle hålla i han, rev han ner jätte mycket saker, för han vill hålla i det, vi fick flytta alla saker till andra sidan av bordet. Sen på kvällen tog vi taxin hem. Sen gick vi alla till Sandras stuga, där det va "efterfest" för dom vuxna. Stannade där till två.
ha det bra bloggläsare! ;*



Sandra

Melwin Therse (syster)

Elin sandra jag



dagens outfit! ;)
solglasögon från hm: 60kr
väska från hm: 200kr
rosa kofta från jc: 200kr
blåa jeansleggings från ginatricot: 200kr
svarta kilklack, från skopunkten: 250kr
halsband från hm: 60kr
armband från hm: 60kr

Halmstad

helllo! :D
Vaknade åt frukost, sen fixade mig sen till hagön. Va och kollade på fotboll, på laxacupen, med becca carro linn! :D sen kom karl med! :D sen åkte vi t stan och va där ganska länge, sen så träffade vi sara down finer och han i idol juryn, daniel!  vi tog kort med dom, sen på kvällen va alla, sandra och elin va med då med. tack allihopa! :D



carro daniel jag becca

Halmstad

hejhej! :D
idag träffade vi felix en stund. Sen så kom becca till Halmstad, har inte träffat henne på jättelänge verkligen! Hon har ju varit på språkresa i London, något som jag oxå kunde tänka på att göra! :D fast skulle inte klara vara borta från alla och speciellt william älsklingen! du betyder mest för mig! för världen är du någon, men för mig är du världen. (L)
aja, satt och pratade mest med becca sandra elin. mysigt va det!
sen cyklade vi till donken till mc drive för att köpa glass, men man fick inte köpa där, så vi cyklade till MAX istället.
tack för dagen! :)







lite suddig bild jag vet! men får duga ;D

Halmstad

cho cho! :D
idag åkte jag sandra elin till stan en runda, åt på donken, sen träffade vi philip pontus felix! gick med dom lite och kollade, men köpte ett par öronhängen och ett halsband. Det va jättekul och träffa dom! Felix och Pontus hade man ju inte träffat tidigare, en lyckad dag på stan! :D Sen skulle vi åka bada med dom men blev inte av. Jag Sandra elin (syrran) gick ner till havet, ville bada, men det ville tyvärr inte dom. Vi tog lite bilder! :D dom nedanför! :) 
öronhängen hm: 30kr
halsband hm: 60kr


Halmstad

cho cho! dag två underbara Halmstad! vaknade ganska sent, gjorde mig iordning, och fixade. sen cyklade jag till Sandra, så cyklade jag och hon in till stan, köpte tre koftor ett armband, ett par öronhängen, jeansleggings, väska och en blus. Blev en rikigt shoppingrunda! kul va det!  Sen på kvällen blev det vara hemma.
rosa kofta jc: 200kr
blå kofta gina tricot: 150kr
persikafärgad kofta gina tricot: 150kr
öronhängen hm: 30kr
armband hm: 60kr
väska hm: 200kr
blus vila: 300kr



Halmstad

hej allihopa!
Idag kom jag fram till Halmstad, äntligen äntligen! känner på mig att det kmr bli underbart, men vädret har jag hört att det ska bli sådär synd tyvärr, menmen, det blir nog kul ändå! har ju hyrt stuga en vecka framöver. Började med att packa upp väskan och allt annat, stugan va ju inte top notch direkt, men det blir nog bra! Sen träffade jag Sandra som jag inte har träffat på jättelänge verkligen, med sin kusin Carolina med. vi cyklade till eurostop, pratade hela tiden, hade ju inte träffats på jättelänge! iaf, jag köpte en ny foundation. Sen påväg hem så cyklade Sandra rakt in i en buske, skrattade nästan så jag började gråta! Sen på kvällen åkte vi till Sandra där vi åt tacos med hennes storasyster Martina och hennes kille Jonte. satt och pratade i tre timmar, rikigt mysigt! Sen åkte vi till vår top notcha stuga, och sen så kom Karl, rikigt trevligt va det! verkligen en rolig kväll, tack för det!
ha det bra! pusspuss! :)


Sandra precis när hon cyklat in i busken!

tuffingarna själva! ;* lite oseriös bild av mig ja! ;)


Karl och jag :)

jag sandra elin

RSS 2.0