halmstad!

nu drar jag och elin till halmstad idag och shoppar! ska gå med johanna becca med! kommer bli mys & trevligt!
igår fixade vi massa musik till halloween, och sen idag kanske man ska köpa nån utklädningsdräkt, så att man kan klä ut sig, så blir det ju lite extra kul!
aja, ha det bra

kisss from louise

dagen outfit




lack leggings: 50kr ullared
vitt långt linne: 70kr present av becca
grå kofta: trend house 300 kr
sjal: ingen aning

beccii&hannah

johanna becca är här, överraskning :D:D:D:D:D kom med present till mig och elin :D tack! fick en tröja av becca. tack! blev jätteglad! :D
planerar som bara den med till halloween :D:D:D:D

kisss from louise!

sandrapanda!

sov över med sandra från igår tills idag.
kom till sandra väldigt sent! för elin blev aldrig färdig, väldigt arg och irriterad var jag verkligen! menmen! så fixade sandra sigoch så drog vi till ica och köpte fredagsmix och halstabletter till sandra. sen åkte vi till karl, där robin va med. sen kom emma och efter sen stund kom elin och lovisa med. så skadade jag mig! orkar inte förklara hur, för då skrattar väl alla åt mig. men sen kunde jahg knappt gå, eller jo det kunde jag, men fick såna åtdragningar eller nåt? så det gjorde asont! så gick vi tjejer till sandra sen. och fyfan va kul det va! vi dampa sönder verkligen! men jag kunde inte skratta lika mycket, för det gjorde ont! asså skadade mig i svanskotan, och hur kan det påverka allt ungefär? det gör det verkligen! sen va bara jag och sandra, äka kul verkligen! jag kunde ju inte sluta skratta heller, så kom jag på en sak om hur jag skulle stå för att det inte skulle göra ont! ja!! så skrattade vi så mycket att vi väckte sandras mamma, förlåt! men när hon kom ner för trappan, så skrek sandra och då skrek jag med för jag blev rädd. så skulle jag gå på toa, så skrattade jag fortfarande för jag hörde sandra och hennes mamma började med skratta tillslut! haha! så kom jag ut så satt sandra på golvet, sen åt vi soppa? fråga mig inte varför. och chokladpudding med!
idag då så gjorde sandra ägg och bacon till frukost och jag, vad gjorde jag? jo, jag gjorde mjölkchoklad och mackor. mums på det! sen kollade vi på titanic!! asså jag har inte sett hela den förens nu, och det är den bästa filmen som finns!! den och twilight! asså sandra grät, så grät jag med bara för det. så fin den filmen är, dom älskar verkligen varandra.

kissss from louise!



I love!



carpe diem

igår va det min födelsedag, som massa sa grattis, tack till dom! verkligen många som kom ihåg, trodde jag inte :D:D och endel som jag trodde skulle säga grattis gjorde inte det, besviken att endel glömde min födelsedag.
men efter jag hade varit hos lillis åkte jag hem till sandra, vilket jag inte skulle egentligen, för dom hade tänkt att åka hem till mig och elin och fira mig utan att jag visste det. förlåt! men så va jag hemma hos sandra men lovisa med, så kom ida rebecca och plingade på dörren, så hade dom med sig tårta med ljus på, och sån poff sak, jag såg inte den, så sköt ida mig i ansiktet! jag blev as rädd verkligen! så sköt hon en till och en till! blev jätteglad verkligen! tack!! :D
sen fick jag present av lovisa sandra! tack så jätte mycket verkligen! solpengar av lovisa, och ta hål i örat av sandra! tack så jätte mycket verkligen alla, blev verkligen jätteglad, älskar er!

så åkte jag ida becca sandra till forsheda i mörkret! brum, brum, here we come! skulle vi kolla på innebandy, men hann bara kolla i fem minuter. haha! sen kom jag på att vi kunde åkte till martina! krya på dej martina! så va vi där en stund! asmys! först fick vi tårta, sen chips, juice, och så. kändes lite dumt att komma dit och äta lixom! haha! men tack i alla fall! :D:D älskar dej martina!

träffade karl robin med senare, va på skolgården, sen va vi ute och gick till karl en stund sen hem till sandra. så sov jag sandra lovisa rebecca över! askul verkligen! jag sandra somnade lite, och så målade lovisa becca på mig! så filmade dom! äkte kul verkligen va det.

sen idag då, så vaknade jag av att någon knackade på dörren? fast jag gick inte upp ändå, tänkte inte på det. helt konstigt va det. så skulle sandras syrra lämna hunden, gismo! världens sötaste hund.
sen hade sandras systers häst rymt! så åkte vi och släppte in den. och vi hade världens oturs dag verkligen idag alla vi! haha!
aja, nu orkar jag inte skriva mer :D bäst dagar!

kissss from louise!


godmorgon och grattis till mig och syster!

hej och grattis till mig och min syster som fyller år idag! :D vaknade hemma hos lillis, fick nån slags ögonskugga från mary kay, tack lillis! :D och tack får igår, åt tacos och sen åkte vi på överraskning, det va att vi skulle bowla, och gissa vem som vinner? jo, JAG! skit kul verkligen! tack så mycket! (jag ägde) ungefär, 7-8 strikes! höll inte räkningen efter den tredje, haha!
1. louise
2.emil
3.elin
4.lillis

sen idag ska jag hem, mamma pappa kommer väl hem nån gång ikväll. då får man present med, eller har fått en rosa mjukisdress redan av dom. sen så har man redan fått av släkten. och just det, fick av amela och issa med, två nappar, och där stod det, vissa växer aldrig upp! hahaha! alla fattar inte varför dom gav  mig nappar, men den historien är lång den! hahah,. men tack så mycket! :D:D:D så kul! :D
lovet inleds ju i alla fall bra med min födelsedag, 15 år nu! ingen fjortis längre. (haha)
får ta och fira min födelsedag nu till veckan med kanske, får se det!
ha det bra, för det ska jag!

kisss from louise

en minut!

en minut tills jag fyller år! :D:D:D:D:D
emma: om sju minuter får du knulla fritt :D:D:D:D:DHAHAHAHA!


förlåt!

hej bloggen! om det nu är några som läser fortfarande, jag har inte bloggat på jättelänge verkligen!! förlåt! men har inte hunnit, har lagt mer tid på skolan. pluggat väldigt mycket, och det blev ju bra till slut.
I alla fall inte gjort så mycket denna veckan verkligen, inte efter skolan i alla fall. på tisdagen eller onsdagen eller va det nu va, så va vi och kollade på nån dans, ganska bra! men j*vlar va omogna endel är asså! en kille trodde jag att det va först, men sen märkte jag att det va en tjej! skrot över hela ansiktet, satte tuggummi på min systers tröja, och kallade elin och dom andra fjortisar! och till oss bara: kan ni inte glo lite till, till ida och sandra. äkta arg jag va! fast skrattade bara åt han, eller oj, hon.

i torsdags va jag i ullared med folk från skolan, en hel buss full! visste inte att martina linn amela issa skulle med? glömt bort och säga det till mig hallå! aja, påväg dit skulle jag hjälpa becca och plugga men det gick inte så superduper bra, fick inget gjort. I alla fall, detta va verkligen bästa på länge nu! shit va kul det va!!! jag becca körde kundvagnsrace mot mirre och etrit, vi vann! grattis till oss! fast det va bara för etrit tappa byxorna. men ändå, vi är bäst! så snurrade becca mig med kundvagnen, och gissa vad som händer då, jo vårat flak med coola bara flög iväg, martina skrattade så hon fick ont i halsen, och jag skrattade så jag dog, men uppstod igen. amela issa linn skrattade sönder med tror jag? hann inte kolla, för hade fullt upp med att skratta! men kul va det! sen inne på ullared va det en kille som såg lite skum ut, han bara: hej tjejer! vi sprang ifrån :D han bara: men kom hit! sen träffade vi han några gånger, och han kollade lika mycket varje gång, fråga issa! sen efter skolan sov jag över med sandra och syster med. jag och sandra skulle plugga men det gick inte så bra, eller ganska bra för mig, men för sandra, inte bra!! sandra ska bara prata hela tiden.
jag:sandra vi måste plugga, vi har prov imorgon!
sandra: ja, men kolla här... så fortsatte hon att prata.
jag: sandra!!! sluta prata, hahahha!
sandra: okejdå
en minut senare
sandra: jo men tänk om... och fortsatte
och så här fortsatte det ett bra tag, fast till slut så va jag ju tvungen att vara social, kunde inte låta bli. så vi fick inget gjort.

dagen efter va det skola, fredag, woho! jag och sandra skulle båda duscha, fast vi gick upp en halvtimme senare. fast vi hann ändå, jag hade till och med tid över. skolan va kul idag i alla fall, som vanligt!
efter skolan kom lillis och hämtade mig, för jag ska sova hos henne i helgen. så åkte vi till värnamo hem till henne. sen åkte vi och handlade massor med mat, jag lillis sjöng i bilen som galningar!  sen på kvällen hämtade vi elin som hade varit och ridit. hämtade pizza och sen när vi kom hem åt vi och sen prövade kläder, kollade på idol, och nicklas åkte ut, woho! sen somnade jag efter det på soffan!? va as trött, vet inte varför! sen nu på söndag fyller jag år! :D:D:D:D:D alla ska säga grattis då! :D

idag är det lördag, ska nog in till stan, träffa becca kanske. får se!
ha det bra
den som nu orkar läsa allt detta borde få nobelpriset :D nej, men ha så kul med att läsa!

kissss from louise!


hög musik på albanovägen!

hej bloggen!
idag åkt jag till sandra vid två, tack för en bäst dag! hög musik på albanovägen! dunka dunka! dansade röven av oss, gjorde roliga frisyrer, och massa! klockan fem i sex villa vi självklart ha godis och cyklade till ica på fem minuter skulle vi, men vi hann precis! woho! sen träffade vi karl och robin med, va med dom lite. :)
ha det bra! bilder kommer!
kissss from louise


dålig uppdatering?

förlåt för dålig uppdatering! men har inte hunnit! igår va jag hos mormor min, min låtsas morfar fyller år snart. jag och elin satt och kollade på picture this i bilen och åt massa godis, vilket inte va bra så, för då är man ju inte så hungrig till kalasmaten. inte så jätte kul va det, men sen så va ju johanna där, då blev det kul igen! :D satt och pratade och åt massor! helt proppmätt va jag! sen va det massa frukt där, hade massa uppätna meloner m.m. över hela tallriken, blev aldrig mätt, men sen helt plötsligt så blev jag så mätt att jag knappt kunde stå. sen åkte vi hem vid nio och kom hem tio, kollade på wild child med elin! den är bäst verkligen!

kisss from louise!

svenska hollywood fruar!



HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!
likt eller vad

snö?!

hallllå? det snöar i oktober? brukar det väl inte göra? det är inte särskilt så mycket men jag älskar snö! har massa roliga minnen sen det, fast en dålig med, bröt benet en gång. det va däremot inte så kul. det är verkligen kallt ute nu, tur att man har sin varma vinterjacka och sina varna ugs! det gilalr vi! idag vet jag inte vad jag ska göra, eller sandra kanske skulle komma, vet inte rikigt får se :) vi har sån arbetsdag för andra barn, ska städa eller nåt får se. men så är man ledig hela dagen, skönt!
kissss
s from louise





eliiiiin!

jag har världens bästa syster!
jag ser upp till dig.
du är den starkaste & bästa som finns!
våra bråk slår ingen, de ord jag säger då menar jag aldrig
älskar dej!




elin!

jag är cool!

martina och jag är coola bara så alla vet! :D:D:D:D (martina ville att jag skulle skriva att hon va cool) men jag är ju med cool så :D:D

sjuk!

buhu, jag är sjuk! skit också, det är så tråkigt!! jag vill till skolan!! kommer inte till skolan imorgon, så hoppas ni inte saknar mig för mkt bitches! skoja, men ni får ha det så bra! och amela, du får berätta för mig någon annan dag!

kisssss from louise


elevrådet!

själv så är man med i elevrådet, i styrelsen. så idag åkte jag och sex andra, jonte, camilla, lukas, nico, olsson och jag då till värnamo på utbildning. rikigt kul va det, vi hade verkligen trevligt och skrattade hela tiden, rolig dag asså! vi va de enda som hade kul egentligen, alla andra tog det seriöst, det gjorde vi md, men det betyder ju inte att man inte får skratta? skönt och slippa skolan! sen kom vi hem vid 2 eller nåt, så hade vi eget möte, vi klarar det bättre själva utan vår rektor och biträdande rektor! dom kan vi ju skippa verkligen, så dåliga är dom! när vi pratar med dom så får vi inget gjort, för dom bara pratar hela tiden! vi får inte säga något! rikigt arg blir jag! men vårat möte så fixade vi massa verkligen, och detta året ska vi göra vår skola bättre verkligen, den suger verkligen nu! samma frågor sen 7an har ju tagit upp? och inget har hänt? och det ska vi till att det blir bättre! för vi är bäst :D
ha det bra!

kissss from louise




elevrådet, vårt nya motto: vi ska kämpa för oss ungdomar på skolan
till en bra miljö! kom jag på nu, men ändå :D


jonte ville inte vara med!


nuså!

tack för dagen!

smålänningen!

följde med becca hem idag, tvingade becca och göra hennes stuvning, mums på det! sen kom sandra till oss, så cyklade vi ner till smålänningen! så kom ida med, så fikade vi och satt och pratade och myste. sen åkte vi hem till karl och så kollade vi i skolkatalogen som hade kommit! haha, jag lukas missade tiden för att ta kort, så vi fick vara med på ett eget kort, eller uppslag kanske det heter. blev bra så, men hade tofs, och det gillar vi inte! passar inte i det verkligen. så va jag till halv åtta eller nåt, så åkte jag hem och gjorde inte så mycket.
ha det bra!
kissssss from louise!

en saknad sandra!

idag va det studiedag! så åkte jag in till bredaryd, till sandra. så va inte hon hemma hon skulle hjälpa sin syster, så hade dom kört fast nånstans, äkta kul va det! fast hennes syster va inte så glad haha. så träffar jag sandra, där va en som blivit brun kan jag säga! saknat dej sandy! sen va vi ute och lite allt möjligt, perfekt dag! sen va vi med karl robin med en stund på kvällen, sen åkte jag hem och fick reda på att jag hade prov dagen efter, men det va inte alls svårt!
ha det bra!
kisssss from louise




love u


hahahha! bjuder på den


den med


den med då


wanna be paris hilton kanske



sista bilden, tack för dagen!



jag har tråkigt!

nu har alla åkt hem, kommer sakna lilla melwin! skulle vara och sova över med sandra som hade kommit hem från rhodos idag, men sen så sa hon att det inte gick? så nu hinner jag inte planera något annat, så får vara hemma då antar jag.
kissss from louise

kalas!

godmorgon!
vaknade av att therese (min syster) och magnus kom in och väckte mig med att ta två gryt lock och slå mot varandra, vem kommer på nåt sånt? haha! blev rädd kan jag säga.

kalaset igår för släkten blev lyckat! även om det inte va så mycket släkt haha! god mat och presenter! fick mest pengar av alla, men även kläder, underkläder, moppe pokal ungefär. tack så mycket! gick och la mig väldigt sent igår, fråga mig inte varför? kollade på sista avsnittet av hollywood fruar med!
här kommer några bilder på melwin från går och idag!

kissss from louise



upp och ner, ner och upp!


melwin booi!


gulllllllig!




melwin va laddad för fotbollen, fast med HBK kläder




elin melwin




bästa bilden ever!




pyjamas mysss




avslutar med denna bilden!






städning hemma hos louise!

igår somnade man tidigt på soffan så klart. typiskt mig verkligen. men var så trött!
kom och tänka på med att jag fick reda på mitt spanska prov med, gick jättebra! mvg! sen hade jag matte prov i fredags, gick inte så bra däremot, blir väl ett g tror jag! men hellre det än ig.

idag är det städning som gäller, har precis städat klart mitt rum nu, aldrig varit så städat tror jag nästan? nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, för sen vid halv tre ungefär så kommer släkten hit och firar mig och elin! för jag fyller år om två veckor! så det blir nog kul! speciellt när lilla melwin kommer, har saknat han, han är ju snart 9 månader! och urgullig som vanligt kommer han nog vara!
skriver senare! ha en bra lördag, för det kommer jag!
kisssss from louise
& saknar sandra!



no makeup!

saknar dej sandra!

louise saknar sin sandra! :(:(:( kom hem hanky panky! saknar sönder dej sandra! var är min babe som lyser upp min vardag, som gör mig glad varje gång jag ser henne, går inte förklara hur mycket jag saknar dej, blir så glad varje gång jag är med dej eller räcker att jag ser dej, du ler alltid när jag kommer, och då kan man inte sluta le själv! i rhodos, vad gör du där, när du SKA vara hos mig? men tur att du kommer hem imorgon! men vet inte vilken tid?!!
missssss you so much sandra!


saknaden är stor!

idol!

idol är nåt man måste följa nu! själv så hejar jag på rabih!! min beccas bumbibjörn. hör bara hans röst, så gullig, hur han pratar. kolla hans leende bara!! man bara ryser när han ler.
finns många bra om man tänker efter faktiskt! den som ägde framträdandet va ju reza och tove lätt!

så dagens ..... blir vad?

dagens flickidol: rabih
dagens sämsta: eddie
dagens uppträdande: reza
dagens bästa: erik
dagens falska:karolina
dagens fale: calle
dagens sprattelkille: nicklas
dagens utveckling: camilla
dagens tuffaste:tove



I'm in love!


smörgåstårta!

idag va det skola som vanligt, väldigt rolig dag idag! jag amanda johan jonte hade verkligen kul! ett gott skratt förlänger livet som man säger! och engelska svenska är bäst för vi har maria! kollade på någon bra film med projektor, jag amanda gjorde massa roliga saker verkligen! saknat de tiden mycket!

efter skolan va det hem och göra smörgås tårta! mmm marabou eller mmmm smörgåstårta kanske istället. jag lillis mamma gjorde två tårtor då, fast jag gjorde en själv! stolt är jag faktiskt! vilken tycker ni ser godast ut? 1? 2?
faktiskt ganska kul va det! fuck you lillis, min är snyggast säger jag bara!
sen ikväll blir det väl mys med familjen, nu är det dags för fredagsmys. va tvungen att hjälpa till och göra smörgåstårtorna så kunde inte hitta på nåt kul ikväll, men det blir nog kul med mys ändå.
ha det bra!
kissss from louise!

1?


2?



vilken ser godast ut?

värnamo igen?

hejsan!
idag är det torsdag, idag blir det värnamo igen. efter skolan åkte jag emma till stan, gick runt lite där, köpte en kalender, woho! håller inte reda på alla läxor, så måste ha nåt att skriva i. sen så skulle vi gå och sola woho! mötte elin och johanna där. as skönt är det verkligen att sola, bara slappna av och halvsova. så solade emma, så öppnades hennes dörr! så kom det in två tjejer, de bara, den tjejens dörr öpnnades till mig, (emmas dörr) jag börjar as garva
verkligen, dom två med! tur att hon solade i bh och trosor i alla fall! så solade johanna elin med och jag med. sen gick vi på stan, sen gick jag emma och åt pommes på sten stures. så va det några tjejer där som va lite konstiga, den ena när jag gick förbi, hade byxorna så man såg halva röven, oj då! stackars henne egentligen, men kul va det. haha! sen åkte vi hem, så va jag hos farmor en stund med och åt och så. mamma kom och hämtade mig senare.
kissssss from louise!


så blev resultatet på 8 min bara! fast synd är att färgen
går ju bort sen lite, så man blir inte lika neger.


det är ganska kul, för när man precis solat är man neger
verkligen, fast det går bort.


jag emma


biffar vi är!


gratttttis mamma!

grattttis på födelsedagen mamma! :D älskar dej!
idag va det skolan som vanligt. sen va det värnamo med lovisa, skrattade så jag grät, verkligen kul dag! sen så träffade vi muha och några mer. så va vi med dom, va på hemköp och köpte vitamin dryck! så gott är det. sen åkte vi hem vid halv åtta, så va jag hos lovisa en stund, satt vid datan och kollade på bonde söker fru och åt mat och fetade oss.
sen va det hem och plugga lite matte, tråkigt!
kissss from louise

hejdå mitt hår!






bild på hur det blev kommer!




6 oktober!

gratttttis johanna min party pingla! :D
älskar dej! hoppas du får en underbar dag!
15 år nu! hur känns det?! :D:D:D
<3<3<3<3<3


päls!

päls päls päls!

en av höstens stora trender är päls och det finns många varianter fusk. Vad väljer du & hur kommer du matcha den?
päls är nåt som jag älskar! ej äkta, skulle aldrig köpa det! stackars djur! men fusk är inget problem, fint nu till hösten. har en pälsväst, men vill ha en pälsjacka med kanske, eller vantar, eller kanske halsduk, vem vet! mössa är inte nåt jag skulle vilja ha direkt.


värnamo!

skolan idag, ganska kul faktiskt! slapp dag, rast hela tiden kändes det som. det är ju bra det! sen efter skolan skulle jag och klippa mig, och så skulle amanda till värnamo. så gick vi på stan, sen gick jag och solade! vilken upplevelse woho! första gången för mig. så la jag mig där, så bara startade den, bara lös upp allt, jag blev asrädd, och amanda som stod i samma rum blev lika rädd hon? hahah! så kul va det! sen när jag va färdig, solade bara i 10min, man ska inte sola längre första gången. i alla fall, så reste jag mig upp, och amanda bara louise?!!! du är neger! jag bara: va!!!!!!!!? så kollade vi den vita randen, men så gick vi ut i det "normala ljuset" så va jag visst inte så brun som tur va! blev rädd för ett tag där. hade fått färg i alla fall hade jag. så skulle jag klippa mig egentligen, så hade dom råkat dubbelboka, så fick en tid imon istället. sen träffade vi prince akwasi alle snabbt, så skjutsade dom oss på cykel till skomagasinet för vi va lata och inte orkade gå, så köpte amanda skor, sen åkte vi hem vid halv sex eller nåt, så va jag med karl och philip sen kom becca elin en stund med.
glömde mobilen hemma så kunde inte ta kort!
kisssss from louise!


trött?

chaaaa!
idag va det skolan, hade biologi prov, gick väldigt bra faktiskt! :D jag robin lärde oss bosniska hahaha! så bäst va det! :D så blev läraren arg på oss. menmen! sen skulle vi bestämma skoltröjorna, fuck you robin och jonte att ni vann! :D men kan hålla med om att dom va lite coola då!  bara för jag kom på baksidan. stolt är jag!

sen efter skolan så gick jag elin till smållänningen och köpte tårta för mamma fyller år imon, köpte fika med för va så hungrig.  sen när jag kom hem jag somnade på soffan klockan halv fem till halv åtta! fy, missade hela dagen ju! sen blev det lite plugg på kvällen. är verkligen jättetrött fortfarande, även om jag sovit.
kisssss from louise!









kanelbullensdag!


hahahahahahaha

chaaa chaaa!
igår, vilken kväll! jag becca martina issa elin :D:D först kom issa martina, sen kom becca med! :D:D ff ju! askul, hahahah! vi är araber och turkar! sen spelade vi in massa filmer och tog massa kort! sen när martina och issa åkte hem så blev jag och becca tröttttta som fan, så flumma vi sönder :D så sov becca här, så kul när vi skulle sova :d ska inte skriva det här kanske. men så ringde sandra, woho! och sa hejdå, för hon åker ju idag då :( sen ringde hon på morgonen också :D
nu ska jag gå.
kisssss from louise


hahahahha!




martina beccca :D:D







oj då








hahahahahahahah! skrattar sönder åt detta! :D:D
tack fär världens bästa kväll verkligen! :D

sandra åker!

inatt åker sandra till rhodos! :(:(:( kommer sakna dej babe! hoppas du får det underbart!
och fyfan vad jag är avis, vill också sola bada och ha det skönt!!!! menmen! sånt är livet!
vill bara säga att allt kommer bli tråk nu när du åker! :( kom hem snabbt! kul och gå jämte dej sen då, när du är helt neger och jag värsta vitis? :( älskar dej sandra!
jakke ska ju också åka då, hoppas du med får det bra! :)
kisssss from louise



kommer sakna dej sandra! :(

höst!

äntligen är hösten här! sommaren är väldigt bra, men även hösten med! hösten är mysig med alla löv som faller, morgon disen. modet älskar vi, mysiga stora sjalar, stickat, päls, det gillar vi! äntligen får man börja använda sin vinterjacka, för så kallt som det är nu så behövs det!

höstbilder!























hösten är här!




shoppingen häromdagen!

tänkte lägga upp bilder på vad jag köpte nu för någon dag sen!


grå kofta trend house: 259kr


pälsväst hm: 149kr
älskar verkligen den, så mysig och samtidigt snygg!


sjal hm: 100kr
mys sjal till vintern!


tröja trendhouse: 89kr (ordpris 159kr)
höstens färg gillar vi!


on




on


louise gillar sina uggs!

uggs uggs uggs!
jag hjärta uggs! jag älskar verkligen uggs, väldigt sköna och ha nu när det börjar bli lite kallt, eller menar, väldigt kallt är det ju nu! dom är jättevärma och samtidigt jättefina! så ett plus i kanten för dom!
kissssss!







uggs (L)

fredagskväll!

hellloo! :D
idag va det skoljoggen! woho! eller inte! jag hatar det mest! 1,2 km? orka det. men jag sandra amanda ida höll i uppvärmningen :D:D sjukt kul va det! fast lite pinsamt i början, men sen va det så himla kul att jag inte märkte när jag glömde nåt steg hit och dit, men det gjorde vi alla. :D men skit samma! kul va det! :) sen gick vi rundan, jag emma martina sandra, gick med lite andra med :) sen när man kom imål, vilken lättnad! mina fötter höll på att dö! sen på halvvägs så höll jag på att spy, hade jätteont i magen, skulle ju gått snabbare annars. menmen!
sen efter det åkte jag hem och duschade och så, sen åkte jag till bredaryd och va med sandra, sen kom jc robin karl bagge så åt dom på pizzerian, han som jobbade där blinkade åt mig?! ussssschhhh! emma lovisa becca kom med sen :D så va vi ute, här är lite bilder på mig becca lovisa :D så kul va det! :) haha!
kisssss from louise




min jacka har nån reflex eller nåt?


heart! vrf ser det ut som att jag har utväxt när jag precis slingat det?
bajs på det!


hahaha! :D lovisa gillar att kyssa min jacka :D

slingning+värnamooooo

hejsan!
idag slutade jag tidigare, skulle åka och slinga håret, klippning blir det nästa vecka! blev jättenöjd verkligen, det va där på vet inte vad det heter, men där två års eleverna har din salong eller nåt :) det va frida som gjorde det, henne kända man ju igen sen innan :D gått på samma gympa, så satt och pratade massa minnen :D så tiden gick snabbt :)
sen skulle jag fixa en sak i skolan, men hann inte hem till dess, synd värre. menmen. sen efter det så va det tjejkväll i värnamo ju! :D:D så kom johanna becca elin till stan, sen kom lovisa johan jonte sandra emma med så gick vi på stan, träffade massa kul folk, så träffade vi lovisas boyfriend muha med, så söta är ni, paparazzi för min del. :) sen gick vi på stan, askul verkligen :D fast köpte bara en mössa och ett par öronhängen. helt proppfullt med folk ju! pallade inte köpa mer. sen åkte vi hem vid nio eller nåt? sen så träffade jag och endel karl robin bagge en stund med :) sen åkte jag hem och sov i min sköna säng :D:D
kissss from louise!



snyggis mössorna!


becca emma


massa folk :)


becca johanna, kärlek till bilden! :)




efter skolan becca

hejsan! i onsdags så va jag med becca, åt och så, sen va vi ute, tror jag? :D kul va det i alla fall! :D
sen va vi på ica och fetade oss med massa godis, mums på det! sen så kom bagge robin karl till ica, så va vi med dom, hemma hos becca. becca pluggade spanska, jag kunde redan den? vet inte varför? vi andra satt och kollade på idol ;) becca kommer du ihåg? ojoj, kärlek till han i idol :D
kisssss from louise! :)

vem är du?

tog väck kommentaren som x skrev, men jag vet faktsikt inte vem du är? så säg det itsället :) jag tar inte åt mig av det du skrev, det visar ju bara att du är svagare än mig, och jag gör som jag vill :) det visar ju bara att du INTE har nåt liv ;)
puss hej :)

RSS 2.0