tisdag!

helllllo! :D
assså säger bara wohoo! idag, shit vilken dag asså! den har varit den bästa verkligen :D så sjukt kul i skolan så det knappt är sant :D först orientering, gick väl ganska bra, men tråkigt va det. men sen efter det hade vi en lektion bara, fysik! mitt nya favoämne :D asså vår klass pratar hela tiden, hon blir as arg men vi pratar lika mycket ändå, och skrattar hela tiden gjorde jag! :D så sjukt kul vi hade, eller några av oss då :D:D:D inte endel boooring people ;)
jag amanda sandra ska hålla i uppvärmningen på skoljoggen inför heeeela skolan plus mer! fatta pinsamt fast kul :D så skulle vi öva :D asssså shiit vad kul det va! går inte änns förklara! så bäst är vi :D asså detta är den bästa dagen ever i skolan! :D:D:D så kul jag har haft! har saknat det!
och sen va det farmor efter skolan, som vanligt proppar hon i mig mat :D sen va det konfa återträff! :D:D så sjukt kul! bella, vår präst sa: att jag hade glömt bort att ni va så högljudda. ni pratar ju hela tiden, går inte överrösta er ju! nu har man ju en lugn konfa grupp, men hur kul är det då? oh vara tysta hela tiden? sen efter det så stannde jag becca elin emma utanför, och shit! asså aldrg skrattat så mycket, så kul hade vi! ni kan inte föreställa er :D
men sen när jag kom hem så va det inte lika kul längre.
säger bara en sak, i vår ålder, vad går det ut på? alla snackar skit, alla pratar skit, vrf är alla så tjuriga och mensar sönder? vrf kan man inte bara få leva livet, utan att alla håller på och sprida rykten när dom inte änns vet nåt, och varför ska alla bry sig om vad man gör, ha kul istället :D:D:D det är min poäng (Y)
ha det bra!
kissss from louise :D
bilder kommer ! :D


moppen är min!

tjaaaaaaaa! :D
moppen är minminmin! :D först tänkte jag ha en yamaha aerox men fanns ingen tillräckligt nära, menmen! nu är denna lilla pinlgan min, min beauty! :D:D:D:D:D han hade trillat med den en gång, sen hade de bytt alla kåpor, och massa mer! :D och den är jätteväl skött verkligen! ingen rispa på hela moppen, eller nån skada, bara gått 260 mil! :D det bara glänser om den :D jag blev helt kär i den :D hämtar den imorgon :D men får ju inte köra den än på länge! :( menmen!
kisss from louise :D



my beauty! :D:D:D:D
erskänn det glänser om den :D


pärlan :D


ser ju bara, kunde spegla mig i den :D hahah


ohh, jag längtar tills imorgon när vi ska hämta den :D:D:D



oj, vad är klicka för att se nästa bild? lite suddig bild med xd

<3

miss the old times when we were good friends! we could laugh at all or nothing, but now it's different, is it because of me? or you? i don't know what went wrong. but it will get a changed now I think... i hope!'

bredaryd goes powerrrr!

helllllo!
idag va det sista prao dagen på skomagasinet! :(:(:( det har verkligen varit bäst! :D idag va det extra kul asså! branca är för skön hon! :D älskar den kvinnan asså! haha. :) sen pia med, hon är också hel skön! :D hoppas allt går bra, kommer sakna dom verkligen! :( nu börjar skolan med :( fan va tråk asså! back to school med! massa läxor och skit! :( sen åt jag johan mickan amanda på lilla krogen! :D tog ett tag innan vi kunde bestämma oss, men sjukt goott va det! mums på det! vi gänget som ätit på appla ju :D fast robin va inte med :( fråga mig inte varför! aja! sen efter praon kom jc och karl :D helt förvånad blev jag, så gick vi och fikade, sen hände det en kul grej som jag inte kan ta här :D hahah! sen efter det va jag med sandra, sen kom karl jc robin en stund :D jag sandra lagade tacos sen när karl jc skulle hem och äta med! så bäst är vi :D louise: sandra? vilken skål ska jag ta? sandra svarar: fråga mamma det vet väl inte jag! :D jag frågar sandras mamma, hon förklarar :D asså känner mig verkligen hemma där. :D hahah! jag är NINJAAA med, eller hur robin? :D så kul va det, sandrasandrasandra, du är så kul du :D HAHAHHA! verkligen kul dag! åkte hem ganska tidigt, sen gjorde jag inte så mycket, nu sitter jag här och tråkar vid msn eller nåt? så kul va? :D not! :( ska kanske kolla på film kanske? eller sovaaaaa. får se!
kisssss from louise!
baby, you're a dreammaker!


shopping me like!

hallllåja boys and girrrrls! :D

idag va det prao! :D idag va det kul, men ändå inte så mycket och göra? kom bara in lite nya skor. fixade massa, tror jag packat upp allt och flyttat på massa i hela affären snart? haha!
träffade massa folk idag som man kände igen med! tummen upp! sen efter praon gick jag på stan lite, köpte lite saker, lägger upp imorgon på vad, orkar inte det nu. dåligt va? haha. sen träffade jag lovisa och becca en stund med, sen åkte jag hem och va med sandra, tummen upp på det med! sen träffade vi karl robin jc, så fucking kul va det! shit! när vi skulle gå till ica, jag skrattade hela tiden. sandra bara, har du druckit eller vad? hahaha! menmen :D sen va det hem, och nu sitter jag här och bloggar ;) ska gå och lägga mig tidigt idag, eller jag kanske inte orkar det. får se :D
kisssskisssss!


big city värnamo

hejsan allihopa!
idag va praon ganska kul, branca va inte där, hon är så kul! så skön verkligen!
sen kom issa amela till värnamo efter min prao, gick på stan och så, tack för dagen! så kul, vi hittade en påse som nån hade tappat med kläder och nåt mer? ofta man tappar en påse? menmen, vi är ju så duktiga och lämna den på hm! så snälla är vi! sen på trendhouse så trodde jag att nån hade glömt sin väska i provrummet, jag ba, oj, hon har glömt sin väska! kolla amela? men amela bara: HAHAHHAHAHAHA! jag ba vad? så var hon där inne, såg inte hennes fötter! låter inte så kul kanske, så dålig är jag på att förklara! men det va det i alla fall!
nu sitter elin och berättar massa saker om hennes prao, jag skrattar sönder verkligen! så kul! hahaha!
kissss from louise!


amela lilla bebis kollar på barnprogram! ;)


hahhaha, issa så söt du är :D:D


fuck u på dej med! :D



yesterday!

hellllo! :D
igår va det prao igen då, jätte kul som vanligt! fast fick lite ont i fötterna, menmen!
åkte hem sen, va med beccccii! vi lagade mat två gånger? eller becca lagade mat, säger bara mästerkock becca! beccas stuvning! mmmmm! så himla gott är det verkligen! jag frågade becca vad hon hade haft i, becca svarar: vet inte :D du får komma hem till mig och laga mat becca! sen pratade vi mest, sen kom sandra också, så gjorde vi inte så mycket, kul va det i alla fall! :D sen va vi ute med karl och robin :D:D:D wiho!
kissssss from louise!



me loooooove! beccas stuvning med spagetti :D:D


sötiii :D

vad tycks?

chaaa igen!

min syster hjälpte mig med min blogg wiiiiiiie! :D hon fixade allt, för jag fattar inget av sånt!
så vad tycker ni? :)





louise gillar sin prao!

chaachaaa! vad händer alla glada eller ledsna people? :D
jag är en av dom glada personerna i alla fall! :D vet inte varför, men är så himla glad, allt är så bra nu verkligen!
idag är det andra veckan på skomagasinet, först ville jag ju byta, men det vill jag verkigen inte nu! :D så bääääst är det! branka, wincent, pia (L)(L) dom är så bäst och gulliga! :) jag tror jag nästan satt upp hela affären?! packat upp asmycket skor verkligen. eller det känns som det i alla fall! efter det va jag och fika med mickan på café snipen, sån tårta eller vad det är :D mums på det asså! sen åkte jag buss hem med robin mickan julia. sen kom mamma och hämtade mig, så åkte jag hem, och sen idag har jag inte gjort nåt verkligen efter praon, vet inte vart tiden tagit vägen? hahhah! aja :D
kisssss from louise!


louise är happppppppyy!


don't worry be happy!


mösssssa powerrrrrrr!






20 september!

halllllå ja alla! :D
idag, kolla man på match med johan lovisa sandra emma elin becca! grattttis killar! :D ni vann serien! stolt är jag över er!! :D 5-2 blev det tror jag iaf? :)
efter det så va jag emma elin sandra becca robin karl jc i beccas garage, så fettttttttt kul vi hade! ni är verkligen bäst! lyser upp min vardag till 10000000%

bilder komme senare sen kvällen! :)


förlåt lovisa, jag tog lite bilder!
omg, vrf ser jag så vit ut? jävla fuck face eller nåt!


sorrrrry lovisa! :) ahahaha, igga mig :D


sandra jag, b&b :D


mummmmmmaaa

sis & sandra


igga mig! :D


vi bjuder på den bilden :D


den med hehehheh :D


gratttttis boys! :D:D

20 år!

hejsan!
vaknade hos sandra panda! omg, säger det igen, så fucking skön säng hon har asså! åkte hem, så fixade mig och så, sen bar det av till lillis som hade fyllt 20! gratttis lillis, du är som min extra syster! :)
har bilderna på kameran som jag glömde kvar där. upppps! :D

lite tråååk bilder innan jag åkte!













kul med massa bilder på mig va ;) hahha :D


nu är det dags för fredagsmys!

hellllo boys and girls! :D
idag va det sista dagen på vecka, jo fredag! :D nästa vecka är det prao på skomagasinet igen! och nu när ja slutade idag, så fick jag ett par skor :D ett par uggs, asså fick välja vilka jag ville, så hade jag lagt undan för skulle ju köpa vinterskor. så köpte jag ett par till för det! :D dom är så himla gulliga där asså, kärlek till dom! :)
sen efter praon så mötte jag upp sandra, sen så tog vi bussen hem, så väntade vi på gunnarsson som skulle höra av sig, för vi skulle vara med han och alle! men det bleb inget, synd!
men vi va med johanna becca istället! sjukt rolig kväll asså! hände så mycket roligt att det inte går skriva här, men tack för en underbar kväll! :D:D sen sov jag hos sandra, äkta power är det! :D


daaaamp :D


älskar er brudar!


kysssssssssssssssss




<3







bilderna från beccca :D
tack! :)


vi åt pizzzzza! :D


smexxxxxiiie becca :D:D



uggsen! :D
400kr! :) så fick man dom! :)


köpte dom här! vanliga höstskor, alltid bra att ha (Y)
skomagasinet: 400 kr




värnamo powerrrrr!

hejsan! :D
idag va det prao, fatta ont jag har i mina fötter!? kunde knappt gå, hahha!
va med becccciii i värnamo, sen mötte vi bella och sofie och så gick vi och fikade, så kom emma med. va på stan och lite sånt, askul va det iaf. sen åkte bella och sofie hem. så skulle jag becca emma åkao ch träffa några i postsjön. becca skjutsade mig och emma, ont i asssset som fan? så himla kul va det! becca cyklade och slet medan vi bar asatt och skrattade för att vi va rädda för becca körde som en galning! hahha! sen träffade vi tre stycken, vet inte vad dom hette, eller jag kommer inte ihåg, vet att en va jätte lik en (i) antecknar ni det eller?
sen efter det skulle vi hitta till gymmet? vi visste verkligen inte vart det låg, för vi skulle åka med beccas syster hem. vi frågade runt massa asså :) hahha.
sen åkte vi hem, så va det hem och titta på idol (Y) bäst är det! :)

kissssss from louise!


andra dagen på praon!

hejsan! :)
idag va det andra dagen på praon, ganska kul idag, fick packa upp massa saker och sånt! tjurkärringen blev gladkärringen idag, för idag va hon snäll. sen efter praon så va jag med becca i värnamo, gick på stan, så va det en snäll man som vi pratade en stund med, han va på nån genomresa tror jag. så gick vi till hemköp och köpte energidryck! (Y)(Y) hehehhe! äkta gotttttt! sen så kom emma, så va vi, vi spelade in massa roligare filmer, wb massa folk! hahha! sen va vi där till halv åtta, sen åkte vi hem med beccas syster. sen hem till sandra en stund där syrran va med. sen åkte jag hem och gjorde inte så mycket.
bilder kommer senare om jag nu tog några? videosarna kanske jag lägger in för skojs skull kanske.
kisssss from louise!


becca emma jag :D


becca kunde inte ta kort utan att dom blev suddiga :D hehhehh


:D:D:D


meeee looooooove :D:D så gottttt (Y)




första dagen på praon!

hejsan! :D
vaknade tidigt idag och duschade och fixade mig. så stod det på internet att bussen gick 08.47 men den gick o8.57 så satt och frös ihjäl mig verkligen! det är ju nästan bud på att börja använda vinterjacka tyckte jag då! men sen så åkte amanda och mickan samma buss som mig! kul och träffa manduuss som varit i polen i en vecka! :D saknat dej mycketmycketmycket!! så gick vi til hemköp för vi började vid 10.00 :) sen så blev klockan 10.00 så gick jag till skomagasinet där jag skulle praoa! :) ägaren är jättesnäll, och en vikarie som jag hade trodde jag inte fattade hur man prissätter ett par skor, så sa jag att jag fattade, men hon skulle minsann fortsätta och förklara! arg blev jag!! haha! sen gick jag och åt med johan amanda mickan robin! robiiiin kompiiis, mannnnen! hahah!
på appladalsskolan åt vi, säger bara en sak, SHIT! vilken fin skola! forseda skola är ju fattig som bara den märker jag nu! det va ju värsta lyx och allt!
sen efter praon så hoppade jag på den bussen vid 16.05 så skulle sandra hoppa på den med, så missuppfattade vi varandra så fick jag hoppa av igen. och ta den bussen vid 15.35 istället. sen skulle vi skynda oss för vi skulle på aerobicen vid fem, men så va det ingen, så då kunde man ju träffa min bvän edson, och nån mer? förlåt, vet inte vad du heter. synd värre! :)
och nu sitter jag hemma, funderar på att gå och göra hårinpackning eller nåt!
kisssss from louise!


dreammaker

one thing that happened shouldn't break you down



älskar er
kommer alltid finnas för er
vad som än händer
ni är guld värda
<3

städning!

chaa chaa bloggen!
vaknade idag i stugan, vi fick inte upp dörren till det andra huset där dubbelsägen va, så hmm, så fyra stycken låg på en madrass, och en i soffan. sandra låg i soffan först, sen så tvinga jag henne att byta. hahah. sen kunde jag siva vanligt :D
hoppas inte våra grannar hörde allt igår asså! fullt ös :D:D
sen så städade vi och plockade upp allt. sen gick vi ut och gick, det behövde vi verkligen asså! gick till en sjö eller nåt.
nu ikväll kom becca sandra en stund, åt baguetter och så. sen skulle dom hem, vet inte varför, menmen :)
och har inte kunnat göra nåt ikväll för hade ingen skjuts eller nåt, och fick inte för jag va ute igår heller! så arg är jag!
aja, vi ses! bilder kommer senare! :)
amanda och lovisa kommer hem från polen inatt med!wihooo! :D dom har ju varit där med massa andra skolor och kollat på förintelsen och massa sånt! har saknat er brudar, hoppas ni hafr det bra! :)
kissss from louise!

party ♥ mig

hejsan alla! :D
fredagkväll åkte jag och fixade i min farmors stuga som jag skulle få låna, sen åkte jag hem och duschade, och sen kom sandra till mig så skulle vi fixa oss! så kom karl och jc hem till mig med! :D så skulle jag och sandra raka benen, sandra skärde sig på rakhyveln!! fy asså! det slutade aldrig blöda heller! stackars sandra asså! sen så fixade vi oss färdigt, så åkte vi till stugan! :D så kom johanna, elin syrran, ida, johan jonte! :D
assså säger bara en sak! bästa kvällen på länge!!
jag ida sandra johanna elin ägde sönder natten! synd att dom andra inte kunde sova där! menmen. party all night long! :D fy fan! vilka minnen och allt! :D
bilder kommer senare, för johanna har dom! :)
tackar ännu en gång, allt va sååååå kul och bäst och underbart! johanna och jag dansar till högsta volym! elin? hmm, vad gör hon egentligen? jo, ligger på golvet eller nåt :D sandra kan inte sluta sjunga! och ida pooosarN :D
kissss from louise!

såhär såg man ut!
siggesklänningen :) men sigges blev ju inställt! fast det kanske är framflyttat! :D så får väl ha den då med, det gilalr vi :D


partyyyy! :D
klänning från nelly: 500kr


coola vi är <3


sandra johanna, partypinglor! :D


ida sandra!
sandra gapar hela tiden :D:D

ohhh, sandra kan hålla munnen stängd :D


jc e biffffffff! :D


elin syrran! hahaha


ida! :D


johanna johan jonte


sandra jag! hahhaha :D


love!


en självklar pose avslutar kvällen! :D

hemkunskap!

chaaachaaa! :D
är asglad idag, vet inte varför faktiskt! :D överskottsenergi! som vanligt nästan, har bara det, den som inte gillar det, kan dra, för jag bryr mig inte :D:D
aja, idag hade man hemkunskap, fick sluta en timme tidigare än vi skulle? vet inte varför. men det är ju bra i alla fall! som vanligt ägde jag och sandra mest på att baka! vi gjorde scones (stavning)? sen hade vi massa andra lektioner.
ikväll händer det nog massa! får se :D
kissss from louise!


sandra bakar :D




är man bäst så är man ;)


torsdag!

hejsan! :D
idag va det skolan! ganska kul faktiskt! :) jag tycker nästan alltid skolan är kul då, men! :)
men hade so prov idag! hade övat askycket, men sen när jag skulle skriva provet, så gick det asdåligt! :(:( men aja! hoppas nästa går bättre!
sen efter skolan åkta jag hem och pluggade lite och så. sen hämtade jc mig, så kollade jag karl robin sandra på idol! :D hahahha, shiet va bäst det är asså! :D skrattar ihjäl mig åt sånt verkligen!
kissss from louise!


sen så är ju sigges inställt med! :(:(:(
faaan asså! jag som hade längtat såååå! :(
men det kanske är framflyttat bara :D:D:D
himla svininfluensa asså!!



onsdag!

hejsan!
idag va det skolan som vanligt! :) kul dag idag, bäst med jenny flink på elevens val med, slapp man karin vickman, eller tjurkärringen rättare sagt! mirreboooooi, jag äger dej på svenska! ;)
sen va jag med karl och sandra! :D sen gick vi till robin med, sen kom jc med!
så va vi på skolgården och så, askul va det! sen kom bagge med.
tack för kvällen, hinner inte skriva mer tyvärr!
kisssss from louise!


jag sandra, hanky panky&hanky spanky


biffarna själva! :D




hehehhehe

kyssssssssssss! <3

tisadag!

hejsan! :D
idag va det skola! askull dag! :D åkte moppe med sandra in, sen på rasten åkte jag sandra johan och fikade! eller åt godis då!
sen efter skolan va jag med sandra becca, så bakade vi för sen skulle vi gå till ida för hon fyllde år!!!! :D:D
grattis till ida! :D hoppas du fick en underbar födelsedag, vi hade jätte kul verkligen! hoppas vi inte störde på din födelsedag! tog massa kort, men har dom inte på datan än! kommer väl nån dag! :)
tackar för en bäst dag! :D va tvungen att åka hem tidigt för att plugga med! himla so prov och skit!
kiss from louise!


kladdkaka! :D


bell, beccas lillasyster! sötis! :)


mästerkockarna :D

mer bilder kommer!
grattis igen ida! :D:D:D

dålig uppdatering??

helllo!
jag lovar att blogga ikväll, har inte hunnit det nu på sistone! bloggar ikväll om vad jag har gjort.
men än då länge idag har jag pluggat på kemi, och varit ute och gått lite. hatar kemi! värsta jag vet asså! bajs på det! men amela gillar ju bajs, eller hur! hahahaha.
men nu ska jag kanske åka nånstans, puss hej! :)










spruta! :(

heejsan!
varit i skolan idag, askul! :D johan är så snuskig! johan då, aja baja! gick tidigare med, för jag elin sandra skulle ta spruta!! fyfan asså! förra gången spydde jag och fick jätteont i magen och allt, men denna gången gick det asbra! :D mådde bara lite illa. för sandra gick det ju inte så bra, men till slut så! :) sen fikade vi och våra mammor! haha
sem åkte jag hem och pluggade lite och så.
pussshej! :)

pussss!

hellllooo! :D
idag vaknade jag och sandra vid 1!!!!! fasen vad vi skrattade åt det! fast sen blev vi arga på det! man förstör ju hela dagen! :( menmen, åt där, sen åkte jag hem. har inte gjort så mycket idag :) varit ute och sprungit! duktigt av mig tycker jag! behöver egentligen inte träna, men vill ha bra kondis! för har verkligen ingen! så ska börja träna nu, fast vill inte det egentligen, för vill inte gå ner i vikt, kanske man inte gör så mycket heller, men ändå. vill ju hellre gå upp!! men aja!
5 dagar kvar till sigges! :D:D jag ska shaka tillsammans med massa! :D och sen innan sigges vet jag inte vilka det är som ska göra sig iordning? vet endel, men får se! :D blir nog rätt många :)




Tråktråk!

hankypanky&hankyspanky



chaaa chaaa! :D
nu är man med sandra då, eller hankypanky, sitter och kollar hon amandas blogg, hon säger MMM hela tiden, jag och sandra gjorde en egen video, vi härmade henne, så kul! sen kom vi på att vi inte har en låt tillsammans, det måste man ha!? så vi sökte på bästa vänner, så kom denna upp, fetttt bra är den! :D inte lite gammal eller så ;)
jag och sandra är hungriga!! nu ska vi gå och kääääääääka! :D men undra vad?

kom till sandra vid fyra eller nåt, sen va vi med edson jonte gunnarsson, bilder kommer sen. sen så mötte vi becca och lovisa, så va vi hos becca i hennes coolish garage. gjorde typ inte så mycket.


popcorn!

heeej! :D
poppade lite popcorn och kollade på, vad hette filmen, jo! flashdance! :D den va väl bra, mina popcorna va goooda! kom och tänka på, fick se mitt skolfoto idag, blev ju inte det bästa direkt! :( fuuult va det verkligen! aja, skit samma!
vi hörs imon! för nu ska jag nog sova.
puss hej!



känn dej läskad!


mums på det!

hej bloggggen! hah
min syrra är sjuk, men ändå gör hon smoothie till mig! hon kom bara in med den. borde det inte vara tvärtom, att jag gjorde det till henne? men aja, tack elin! gott va det!
ville bara påminna om att klockan är 00.57 och jag sitter och skriver med becca och lovisa! HAHHAHA! lovisa skickar massa smilisar, vilken humor asså! :D kul som tusan är det! sen så sitter jag becca lovisa och förälskar oss i en viss person, HAHA! r (L) r ni två skulle ju passa! hahahahah!!! jag sitter och asgarvar högt!









bästa ever!

hejsan!
vill bara säga at martina, jag finns för dej i alla lägen, du är underbar! allt kommer fixa sig! ÄLSKARDEJ! och jag är ingen porris!
ville bara säga oxå, att msn är det bästa! :D så kul är det!
denna dagen har jag suttit vid msn, så lamt egentligen, men kul som fan! :D
pratar med massa! och beccasöt, visar massa gamla minnen, bilder asså! skrattar sönder åt dom! så himla kul är det! becca har ju skaffat sig e brevvän med, som frågar ut henne totalt! HAHAHHA! asså skrattar högt!
mirre, vad ska jag börja, meeen! ÄGGGGGGDDDD ÄR DU! och mirre gick in i en mörk gränd, där det stod en man, mirre frågar: har du nån hjärna till salu? visst har jag det svarar mannen, du kan få den gratis! mirre blir överlycklig och tackar och skuttar iväg som en flicka, sen efter ett tag kommer han på, jag skulle nog aldrig köpt den hjärnan, för den går ju inte tänka med! lilla mirre kan INTE stava vekligen! borde ge han lektioner, efter som jag har "mvg" svenska. eller inte. men är bättre än han i alla fall! och blondiner kan ju i alla fall stava! och vi är mycket bättre. sen ägde jag och lovisa han. så han har nog aldirg blivit så ägd av en blondin förr, vi är smartare än ni tror! :D och mirre, det som du skrev på din nick, aja baja! inte snällt! och våra mammor tror massa saker om oss! och amela, fan va du kaxar! jag är ingen bitch! :D skrev massa mer med amela! så kul va det! men hon tkr ju jag är en noob?! det ska man ju inte tycka! :D:D
sen så är jag fixarlouise! eller hur alle? (a)
detta var bara lite av allt som hände! så kul!

skriver sen!
och alla är ju sjuka med nu ju! endel kommer ju få svininfluensan! hoppas man inte får det på sigges! fast jag tar chansen, för sigges går ju inte missa!!
pussssss! ;*


skolan=kuul!

shänna! :D
idag så, skolan va ju lite seg först, men sen våra engelska svenska, va bäst! johan du är så kul!! vad får du allt ifrån? johan=kyckling louise=lamm sandra=schimpans jonte=hund! vi kan göra våra läten vi, läraren bara, är det ett zoo här nu? asså vi har världens stört skönaste lärare! så bäst är hon! jag och sandra ägde sönder åp hemkunskapen med! kolla bara hur gott det blev!?
en vecka kvar till sigges idag då!!!! :D
hinner inte skriva mer nu, puss hej! :)
carro är ju i grekland nu, saknar henne! :( hopas hon har det bra :)



så bäääst är vi!


lixooom! proffs dukning av mig och sandra!! :D:D


igår!

chaa chaa!
hann inte skriva igår! :D
men igår va man och kollade på match mot bredaryd och reftele! bredaryd vann med 3-0!!! :D gratttis! men bra kämpat ändå reftele! men, det är ju synd! åkte moppe med sandra johan, det va ju inte lite kallt! sen va man med sandra, orkar inte skriva allt roligt som hände! dåligt av mig, menmen!
och sen så har ju therese hittat min sak så jag kan lägga in bilder! men när träffar jag henne? hon får skicka den!
aja, puss hej! :D
visst ja! man fick ju sigges biljett idag då med!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D
jag längtar!



hahaha! i lanna :D bredaryd mot reftele :D


B&B KÄRLEK!


låten som stämmer

låten som stämmer in på mig, lyssna.

http://www.youtube.com/watch?v=WhTLlhtBp8c

onsdag!

hejsan! :D
skola idag! hittar fortfarande inte min sak till mobile så jag kan lägga in bilder!!!!! arg blir jag! vet inte vart jag lagt den!!
aja, skolan började med musik, tråk! sen spanska, tråk det med! sen bild, ganska kul! sen hade jag elevens val, idrott, gjorde inte så mycket, hade ingen lärare. så såldes siggesbiljetterna idag med!!! dom kommer lottas ut, och imorgon får jag reda på det! vill verklige gå! och bara dansaaaa! det är hur kul som helst! sen hade jag en till elevens val, kul som fan va det! ingen lärare, i början och i slutet. hehehhe, mirre har lärt sig att stava nu ju, glassbil som är så svårt och stava, och multiplikation med! duktigt av han!
och våran klass äger! endel av oss i alla fall! :D hahah!
sen så är becca bäst på att skriva dikter! helt sjukt bra!
ha det bra! puss hej!
lägger in bilderna nu, har hittat min kamerasak!:D:D:D






amanda på spanskan! :D


syrran, och johanna min party pingla ville inte vara med xd


lovisa söt! :D alla vet att lovisa är så jäkla söt! :)







tisdag!

hejsan!
vaknade hos sandra idag. asså hennes säng är den skönaste jag sovit i! ville inte stiga upp! va trött som aset! menmen, man måste ju. lånade en tröja av hankypanky (sandra) sen så hann vi knappt äta, fick bara bli en macka! menmen. skolan va jättekul idag med. jag gillar faktiskt den! eller inte lektionerna, men allt annat! :)
va hos amanda på rasten med, vet inte vad vi gjorde! :) nu hinner jag inte skriva mer, tog massa bilder, men dumma sladden är borta!
och imorgon sälj sigges biljetterna!!!! hoppas man får asså! så man kan shaka ass! det bästa som finns ju! dansadansadansa! vill verkligen ha biljett! men dom ska ju lottas ut? varför ska dom det?! tycker jag inte, men brukar ha tur i lottning, fråga bara elin min syster! hahaha! men kommer säkert ha otur med detta bara för det!
men aja, nu hinner jag inte skriva mer! lägger ut på min siggesklänning snart med!
pusss! :)


dagens outfit:
linne hm: 129kr? lånad av sandra :)
jeansleggings gråa




ska åka till amanda
den grå silvriga är amandas.


hemma hos amanda!


jag har sääämst humor! :D

jonte robin inne i nåt :)




gårdagen, måndag!

hejsan!
dålig uppdatering jag vet, men igår så va skolan bäst, så kul vi har verkligen, vår klass, jag amanda sandra johan jonte robin, vi är bäst asså! har alltid kul med er, våra lektioner asså, inget slår det! :D på biologin behövde jag verkligen jobba, men sandra den pratkvarnen kan ju aldrig vara tyst! pratar hela tiden, och då kan man ju inte låta bli själv, så fick inte så mycket gjort! satt och pratade massa minnen! fy säger jag bara! nej, men louise amanda robin sandra vid ett bord, det går ju egentligen inte asså! LARS blir det ju med kom jag på nu! :)
kommer inte ihåg vad jag hade mer för lektioner. va på ässet med och köpte godissss! mums på det! och johan går och rimmar massa, så kul är det. asså den pojken, vart får han allt ifrån egentligen! kul är det i alla fall!

sen va skolan slut, så följde jag med sandra hem så skulle jag sova hos henne! så skulle vi åka moppe dagen efter till skolan med några andra, men sandra va så förskyld stackaren! så åkte vi ner till anneberg och fikade! :D askul va det! pratade och så. sen va vi med när karl rakade av sitt hår! det blev rikigt bra, jag fick klippa portfrisyr med hans hår, jag och robin, så kul det såg ut! det va jag sandra robin karl jc! skit kul va det!
sen på kvällen gjorde jag och sandra vad? vet inte rikigt! men sen skulle vi sova. men hade film på, och då kan jag inte slita mig från att titta ju! och då somnade jag sent! så va astrött i skolan sen!
aja, men ha det bra! pusshej!

SKOLAN!


amanda sandra jonte jag johan


yehh!


robin ska ju vara med på bilderna med! men hann va på ässet
just då tyvärr! då blir bilden hel om han hade varit med!







amanda jag




jag sandra


påväg ner till ässet








ehm?









ANNEBERG (L)

B&B (L)












(L)


















kysssss!










sandra och robin, bigbrother! :D


hanky panky!


karl, erskänn bra det blev i snaggat?
sen så skulle vi visa karls pappa det, har provkörde jc moppe! :)




lite smått suddig bil därja ;) men skit samma! :D

tack för denna dagen, det va den bästa på länge! <3




RSS 2.0